Θα σε πω πριγκίπισσα

6229

Συνήθως δεν γράφω παραμύθια με αίσιο τέλος. Πολλές φορές θα πετάξω μαύρες πινελιές στον καμβά για να δώσω ίσως το ύφος μου, το στίγμα μου. Μην μου πεις πως δεν σ’αρέσει το μαύρο.
Το μοναδικό χρώμα που αγάπησα πραγματικά, τα υπόλοιπα φαντάζουν υποκριτικά.
Παίζω με τις λέξεις και δημιουργώ αινίγματα. Όλοι μας ζούμε με αινίγματα και μυστήρια. Έτσι και αλλιώς αυτά δεν είναι και τα πιο όμορφα; Στα δικά μου παραμύθια δεν βάζω δράκους και κάστρα, ούτε λιβάδια με όμορφα ποτάμια που ζουν ξωτικά και νεράιδες. Τα παραμύθια μου είναι ο κόσμος μας. Μέσα σε αυτόν ζεις και εσύ και δημιουργείς στιγμές. Φτιάχνεις μαγεία. Θα σε πω πριγκίπισσα. Ίσως σε έψαχνα σε μονοπάτια που περπάτησα ή πάλι σε προσπέρασα αμέτρητες φορές. Πώς φαντάζεις; Απλά υπέροχη…Δίνεις απλόχερα τη χαρά, που μου λείπει και δίχως αντάλλαγμα θα εκφράσεις όσα νιώθεις. Ξεχωριστή, μα τόσο μοναδική με ένα ζωγραφισμένο μεταδοτικό χαμόγελο που με κάνει να νιώθω. Ίσως είχα ξεχάσει να αισθάνομαι και ίσως πάλι να μην ήθελα να συμβιβαστώ σε συναισθήματα. Βλέπεις οι απόψεις μου είναι πια τεκμηριωμένες και οι περισσότερες ιστορίες είναι κακογραμμένες καταστροφικές, απόμακρες, απομονωμένες και μοναχικές σκέψεις.
Ζούμε σε έναν κόσμο τόσο μίζερο από αμέτρητους εγωιστές και εμείς οι ρομαντικοί βρίσκουμε ένα κομμάτι χαρτί για να δημιουργήσουμε και να γράψουμε για την δίψα μας για τέλεια ζωή.
Το τέλειο που θα ποτίσει τα μάτια μας με αμέτρητα δάκρυα, γιατί το θέλουμε τόσο πολύ. Δίνεις πνοή και υφαίνεις όμορφα τοποθετημένες λέξεις σε ένα απλό μήνυμα, που απλά θα με κάνει να χαμογελάσω και να πάρω μια βαθιά ανάσα για να ανακουφιστώ που υπάρχεις…

εγραψε το πιτσιρικι

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°