ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ – «Καμία Αστυνομική Υπηρεσία, δεν έχει συλλάβει τον Δημοσιογράφο»

Filippakis_Stournaras-600x275

Καμία σύλληψη του δημοσιογράφου Γιώργο Φιλιππάκη αναφέρει στο blog της η γνωστή αστυνομική ρεπόρτερ Νάντια Αλεξίου, επικαλούμενη τόσο την ΕΛΑΣ όσο και το δικηγόρο του Ειδικού Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ.

«Μόλις με συν’ελαβαν» ήταν η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη (28/05-01.20) στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και τα σχόλια και οι κοινοποιήσεις έφτασαν σε τριψήφιο αριθμό. Δημοσιεύματα αναπαρήγαγαν άρθρα με τίτλο «συνελήφθη ο Δημοσιογράφος- Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ».

Από επικοινωνία του nantiaReport με Αστυνομικές Υπηρεσίες Ασφάλειας και τη ΔΕΗ, καθώς και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, διαψεύδεται η οποιαδήποτε σύλληψη του δημοσιογράφου με εμφατικό τρόπο. «Καμία Αστυνομική Υπηρεσία δεν έχει συλλάβει το Δημοσιογράφο Γιώργο Φιλιππάκη», επισημαίνουν, ενώ την ίδια εκδοχή -ότι δεν έχει συλληφθεί- υποστηρίζει κι ο δικηγόρος του Δημοσιογράφου, Γιάγκος Λαμπίρης.

Είχε προηγηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (27/05) άμεση αντίδραση από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ύστερα από την προσφυγή του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για ακέραια σχόλια χρηστών του διαδικτύου σε βάρος του.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη