Οπαδός μαχαιρώθηκε στον θώρακα – Πανικός στο νοσοκομείο του Βόλου

wpid-720_514079_3e5a4eb84a-b1a29978b45514ed.jpg

Πανικός επικρατεί στο νοσοκομείο του Βόλου καθώς μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώνονταν για τουλάχιστον 60 λεπτά στο Πανθεσσαλικό πριν από την έναρξη του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε χούλιγκαν του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας e-Volos.gr στο νοσοκομείο έχουν διακομιστεί 11 τραυματίες. Πρόκειται για έναν αστυνομικό και 10 οπαδούς, εκ των οποίων ο ένας θα εισαχθεί σε κλινική του Νοσοκομείου, αφού είναι τραυματισμένος στον πνευμονοθώρακα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ εκ των υπόλοιπων εννέα ενδεχομένως να εισαχθούν άλλοι δύο, αφού οι περισσότεροι φέρουν τραύματα, κυρίως στο κεφάλι.
Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός, το Νοσοκομείο βρίσκεται σε υψίστη ετοιμότητα, αφού κλήθηκαν και βρίσκονται στο Νοσοκομείο όλες οι βάρδιες και τα χειρουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστούν.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγή

Υποβολή απάντησης