Πολύ γέλιο αδέλφια με τα ψεύδη που καταπίνει αμάσητα ο ψεκασμένος πολίτης

dimitrakopoulos-1024x683

Μολις οι νεαροί και νεαρές ασκούμενοι Ελληνες δικηγόροι διάβασαν την είδηση ότι το Ελληνικό Δημόσιο κατάφερε με μόλις 3,2 εκατ. ευρώ να έχει τις πολύτιμες υπηρεσίες της Rothschild μαζεύτηκαν στην πλατεία Κολωνακίου και άρχισαν να φωνάζουν

-Είμαι κι εγώ στη Rothschild!!!

Κάνανε τη σχετική πλάκα γιατί κανείς τους φυσικά δεν πίστευε ότι το διεφθαρμένο ελληνικό δημόσιο πλήρωσε σε κοτζάμ Rothschild το αστείο ποσό των 3,2 εκατ. ευρώ για να το βγάλει στις αγορές!!!

Περισσότερα λεφτά θα ζήταγε δικηγόρος της Λάρισας από τους Rothschild. Στην προκειμένη περίπτωση ισχύει αυτό που λένε πως όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται!!!

Ο Κούγιας ή ο Λυκουρέζος θα ζήταγαν περισσότερα. Πόσο μάλλον ο άχαστος Δημητρακόπουλος. Τα 3,2 εκατ. ευρώ δεν είναι ούτε μια παιδική “βιβλιοθήκη” από τα ΙΚΕΑ. Πολύ γέλιο αδέλφια με τα ψεύδη που καταπίνει αμάσητα ο ανόητος λαός.

Στο μεταξύ το Bloomberg μαντεύει ότι πολύ σύντομα με αυτά τα μέτρα θα πάρουμε το πούλο!

Τη συνεργασία του Ελληνικού Δημοσίου με την Rothschild, προκειμένου να προωθηθεί η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές, ενέκρινε, με σχετική απόφαση, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

Όπως αναγράφεται στην απόφαση Χουλιαράκη, η Rothschild θα αμειφθεί ως εξής: ποσό 99.000 ευρώ σε 60 ημέρες από τη δημοσίευση της απόφασης. Επιπλέον 99.000 ευρώ μέχρι τις 31/5/2018, εφόσον οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της εξακολουθήσουν να παρέχονται και μετά την 25/1/2018 και για διάστημα όχι πέραν της 25/1/2019.
Εάν επιτευχθεί ο στόχος της εξόδου στις αγορές (σ.σ. δεν διευκρινίζεται με ποιους όρους, όπως π.χ. με τι επιτόκιο θα δανείζεται η Ελλάδα) θα καταβληθεί ως αμοιβή (success fee) ποσό έως 1,5 εκατ. ευρώ μετά την υλοποίηση της πρώτης έκδοσης και ποσό έως 1,5 εκατ. ευρώ μετά την υλοποίηση της δεύτερης συνεχόμενης έκδοσης.

Το ερώτημα εάν τα μέτρα που ψήφισε χθες η Ελλάδα θα είναι καθοριστικά για την ελάφρυνση του χρέους για να μπει επιτέλους ένα τέλος στην οικονομική κρίση ή συνεπάγονται περισσότερη λιτότητα που θα “τσακίσει” την οικονομία και θα οδηγήσει σε ένα επιπλέον πρόγραμμα διάσωσης, θέτει σε σημερινό δημοσίευμά του το Bloomberg.

Όπως αναφέρει, μετά από τα στοιχεία που έδειξαν ότι η οικονομία διολίσθησε σε ύφεση το πρώτο τρίμηνο, οι Έλληνες βουλευτές νομοθέτες ενέκριναν την Πέμπτη τα τελευταία οικονομικά μέτρα που ζητούν οι πιστωτές για την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Ο κίνδυνος, σύμφωνα με το πρακτορείο, είναι ότι εάν οι προσπάθειες για την επίτευξη φιλόδοξων δημοσιονομικών στόχων πνίξουν τόσο πολύ την οικονομία, τότε ο στόχος θα χαθεί το επόμενο έτος με αποτέλεσμα μεγαλύτερες περικοπές των συντάξεων και φορολογικές αυξήσεις.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη