ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (EΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΣΥΡΙΖΑΑΑ

Σε προσωπική του επιστολή προς τον Εκδότη του Piraeuspress.gr Σαράντο Ευσταθόπουλο, ο τ. Υπουργός & Βουλευτής Α Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, «καρφώνει» τον Δήμαρχο Πειραιά , ενώ προαναγγέλει την εγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών στον Πειραιά!

Εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση, ότι αυτή η απόφαση, για την εγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών στον Πειραιά, εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του Πειραϊκού Λαού.

Και προκύπτει πλέον μείζον ζήτημα στον Πειραιά, καθώς Βουλευτές ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, έδινε διαβεβαιώσεις για μη εγκατάσταση προσφύγων ή δημιουργία hot spot στον Πειραιά, ενώ ο κ. Δρίτσας, πρωτοκλασάτο στέλεχος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μας διαβεβαιώνει ουσιαστικά (γραπτώς!) για το αντίθετο.

Ο Πειραϊκός λαός όμως πρέπει να γνωρίζει που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνουν τα ψέματα.

Καθώς δε γίνεται ο Δήμαρχος Πειραιά και ο Πειραιώτης τ. Υπουργός-νυν Βουλευτής να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πληροφόρηση!

Άρα, πρέπει οι Πειραιώτες να μάθουν ποιος κοροϊδεύει ποιον και ποια πραγματικά θα είναι η επόμενη μέρα σχετικά με το προσφυγικό στον ευρύτερο Πειραιά!

Δείτε την επιστολή του Θοδωρή Δρίτσα.

Epistoli_Tsipra-436x600

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη