Συγνώμη αγόρι μου…

5849

Συγνώμη αγόρι μου που ηρθες σ’ έναν κόσμο γεμάτο μίσος. Σ’ έναν κόσμο που η ανθρώπινη ζωή δεν έχει απολύτως καμία αξία. Σ’ έναν κόσμο που πνίγονται παιδιά προσπαθώντας να ζήσουν.
Σ’ έναν κόσμο γεμάτο ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα και φράχτες που κρατάνε τους ανθρώπους μακριά τον έναν από τον άλλον.

Συγνώμη Χρηστάρα μου που ηρθες σ’ έναν κόσμο που ο τυφλός φανατισμός οδηγεί ανθρώπους κάθε ώρα και κάθε στιγμή στο θάνατο. Σ’ έναν κόσμο που στο όνομα θεών και θρησκειών σκοτώνονται παιδιά.
Σ’ έναν κόσμο τόσο απάνθρωπο που πρέπει να παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις για να κρατήσεις καθαρό το μυαλό σου και την ψυχή σου αμόλυντη.

Συγνώμη παλικάρι μου που ηρθες σ’ έναν κόσμο που τα παιδιά πεθαίνουν από την πείνα, τη δίψα ή τις αρρώστιες. Σ’ έναν κόσμο που άνθρωποι πουλιούνται σα σκλάβοι ως ένα ακόμα εμπόρευμα.
Σ’ έναν κόσμο που ο φασισμός απλώνοντας τις κατάμαυρες φτερούγες του σκοτεινιάζει τον ουρανό και πνίγει στο αίμα την ελπίδα.

Συγνώμη φως μου που ηρθες σ’ έναν κόσμο που ο ένας άνθρωπος κρατάει στα χέρια περισσότερο πλούτο από τους υπόλοιπους ενενήντα εννιά. Σ’ έναν κόσμο που η αξία των ανθρώπων κρίνεται από το ύψος του τραπεζικού τους λογαριασμού.
Σ’ έναν κόσμο που οι άνθρωποι μετατράπηκαν σε αριθμούς και στατιστικές και οι αδίστακτες »αγορές» παλεύουν να σβήσουν την ακόρεστη δίψα τους για δύναμη και εξουσία με αίμα αθώων ψυχών.

Είσαι ότι πολυτιμότερο είχα ποτέ στη ζωή μου, να ξέρεις όμως πως αν μπορούσα να επιλέξω και να γυρίσω το ρολόι της ζωής μου χρόνια πίσω, δεν θα σ’ έφερα σ’ έναν τέτοιο κόσμο…
Αφού όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, σου υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να τον αλλάξω αυτόν τον κόσμο…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°