ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «ξεπλένουν» ναζί – Υπάρχει πάτος;;;

yparxei-patos

Χούντα = προδοσία Κύπρου.

Αλλά Καμμένος – Βούτσης υποδέχονται τα λείψανα πεσόντων στην Κύπρο παρέα με… χουντοΚασιδιάρη.

Υπάρχει πάτος;

Προχθές έγινε η τελετή υποδοχής των λειψάνων 17 Ελλήνων στρατιωτικών, πεσόντων στην Κύπρο κατά την τουρκική εισβολή στο νησί, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας στο Τατόι, παρουσία της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας.

Ανάμεσα στους άλλους «ηγέτες», δίπλα στον υπουργό Π.Καμμένο και το ανώτερο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση, ήταν και ο…Κασιδιάρης. Ο ναζί! Ο εκπρόσωπος της συμμορίας που υμνεί τη χούντα. Τη χούντα των συνταγματαρχών – προδοτών της Κύπρου!

Ωστόσο οι εκπρόσωποι του «συνταγματικού τόξου» της αστικής δημοκρατίας δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την εκεί παρουσία του χρυσαυγίτη! Ο εκπρόσωπος των ναζί, ο εκπρόσωπος των υμνητών του Παττακού και του Ντερτιλή να παριστάνει τον πατριώτη δίπλα σε λείψανα νεκρών που έπεσαν λόγω της προδοσίας των ιδεολογικών και πολιτικών προγόνων του…

Το ξέπλυμα της ναζιστοσυμμορίας με ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζεται. Είχε επαναληφθεί πριν μερικούς μήνες και στη Ρω.

kasidiarhs-rw

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη