ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ με 170 εκατ. θα έκανε τους TIMES και το CNN!

vaxebanisdourhoyddd1423598284-n

Ο Βαξεβάνης με 170.000.000 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια θα έκανε τους TIMES της Νέας Υόρκης και το CNN μαζί. Είναι πολύ άδικο αυτό. Ο Πρόεδρος και ο Νίκος ο Παππάς δεν έχουν κανένα δικαίωμα να χαρίσουν ένα σκασμό εκατομμύρια ευρώ στους μηντιάρχες. Οπως είδαμε και στο Πόρισμα της Εξεταστικής μόνο 10 από δαύτους χρωστάνε 1,3 δις ευρώ. Είναι αδιανόητο…

Εξαλλη η Ρένα Δούρου εξηγεί στον συνομιλητή της γιατί δεν πρέπει να μπει στο συρτάρι το πόρισμα της Εξεταστικής για τα θαλασσοδάνεια σε μια χούφτα τυχάρπαστους μηντιάρχες που έλυναν και έδεναν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης στην πραγματικότητα με δημόσιο χρήμα όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων.

Την ίδια στιγμή βράζει ο Σύριζα εξαιτίας των θαλασσοδανείων στα ΜΜΕ και είναι έτοιμοι να ρίξουν μαύρο σε όποιον υπουργό τολμήσει να τους τα χαρίσει.

-Δεν θα μας προδώσει ο Αλέξης…,

λένε στις τοπικές οργανώσεις καθώς διαβάζουν με οργή τη λίστα με τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ.

Και ο τελευταίος κατσιαπλιάς εκδότης, τηλεαστέρας, καναλάρχης, παπαρίδης είχε άνετη πρόσβαση σε τραπεζικό δανεισμό. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν σήμερα να πετσοκόβονται συντάξεις και οι κύριοι που χρωστάνε πάνω από 5 δις συνολικά να εξακολουθούν να απολαμβάνουν πολυτελή ζωή στις βιλάρες τους.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη