Φάκελοι – βόμβες έρχονται συχνά σε όλους μας.

wpid-18739645_473882549611900_6313788730737193034_n.jpg

«Σχετικά με δημοσιεύματα περί μείωσης της φρουράς του κ. Παπαδήμου, από αστυνομικές πηγές έγινε γνωστό ότι πράγματι, αρχικά είχε 12 άτομα φρουρά, τα οποία μειώθηκαν σε οκτώ, στο πλαίσιο της γενικότερης μείωσης των αστυνομικών ασφαλείας». Είδηση από καθεστωτικό ΜΜΕ. Ασχολίαστη.

Πολύ εύκολα δεν αποδίδουν ορισμένοι τον τίτλο του προβοκάτορα; Το είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν, το παρακολουθούμε και σήμερα. Και φυσικά πάντα χωρίς καμιά απόδειξη. Το ίδιο εύκολα αποδίδεται και η ταμπέλα «τρομοκράτης». Απ’ την κατοχή ακόμα όταν οι αντιστασιακοί χαρακτηρίζονταν ως «τρομοκράτες» από τους πραγματικούς τρομοκράτες, τους φονιάδες του Χίτλερ και τις ντόπιες κυβερνήσεις δωσίλογων.

Ακόμα και επίδοξοι τυραννοκτόνοι χαρακτηρίστηκαν έτσι από τα προσκυνημένα ΜΜΕ.
Να καταδικάσουμε εκ νέου τον Αλέξανδρο Παναγούλη σύντροφοι; Κι αυτός βόμβα σ’ αμάξι έβαλε. Δεν έστειλε φάκελο, αλλά παρόμοια η λογική.
Τι είπε; «Δεν επιδίωξα να σκοτώσω έναν άνθρωπο. Δεν είμαι ικανός να σκοτώσω έναν άνθρωπο. Επιδίωξα να σκοτώσω έναν τύραννο».

Τι; Δεν έχουμε στρατιωτική χούντα σήμερα; Σωστά. Εχουμε όμως δικτατορία των μονοπωλίων και ένα πολιτικό προσωπικό που την υπηρετεί αφοσιωμένα….

Καταδικάζω απερίφραστα τη βία από όποιον τύραννο κι αν προέρχεται. Πολιτικό, στρατιωτικό ή οτιδήποτε άλλο…

Αν και προτιμώ τη «βόμβα» ληγμένου γιαουρτιού ενισχυμένη με κλούβιο αυγό και σάπια λαχανικά για κάθε δοσίλογο. Φάκελοι – βόμβες έρχονται συχνά σε όλους μας. Λέγονται Λογαριασμοί, εκεί να δεις τρομάρα. Να μας πιάνει σύγκρυο όταν βλέπουμε πόσες μέρες κάθε μήνα πρέπει να περάσουμε άφραγκοι εμείς και τα παιδιά μας…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










Πηγή


Υποβολή απάντησης