Ώπα, ρε, μεγάλε, όχι και να μας πηδήξεις με τα ρούβλια σου

ImageGen

Φοβερό! Είμαστε αξιολύπητοι. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αύριο θα γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός ενός κόμματος που δεν έχει… καρύδια. Που δεν έχει πολιτικούς να σταθούν στο ύψος τους. Να, γιατί είμαστε για λύπηση.

«Ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός». Το είπε στα ίσα ο Ιβάν Σαββίδης.

Έχω πακέτα, σου λέει ο Ιβάν, έχω τον ΠΑΟΚ, αύριο θα γίνω και καναλάρχης, και εκδοτάρχης, ό,τι γουστάρω γίνομαι, ακόμα και αρχηγός κόμματος.

Αυτά είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και κανένας από την ΝΔ δεν τον έβαλε στη θέση του. Ώπα, ρε, μεγάλε, όχι και να μας πηδήξεις με τα ρούβλια σου. Ότι μπορείς να επηρεάσεις τον κόσμο, ανάλογα με τα συμφέροντα σου. Άξιος πρωθυπουργός ο Τσίπρας, δεν μου κάνει για πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.

Φοβερά πράγματα. Όχι αυτά που είπε ο Ιβάν. Τα φοβερά και ξεβρακωτικά είναι η απουσία αντίδρασης από πλευράς της ΝΔ, που έχει σειρά να ξανακυβερνήσει. Με τι φόντα; Με το σύστημα της προσκόλλησης στους πακετάτους, ομογενείς κι όχι.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη

Υποβολή απάντησης