EΛΑ απόψε στου ΙΒΑΝ

wpid-tispras44karamanlis0603.jpg

Oταν ο Ιβάν Σαββίδης απεκάλυπτε στον έμπειρο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρκόπουλο (ο οποίος σημειωτέον διατηρεί άριστες σχέσεις με το καραμανλικό στρατόπεδο) ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανίκανος να γίνει πρωθυπουργός δεν έκανε μαντεψιά ή εκτίμηση αλλά ξεδίπλωνε τον σχεδιασμό του!

Η δημιουργία ενός πατριωτικού καραμανλικού κόμματος με χορηγό τον άχαστο Ιβάν βρίσκεται στο τελικό στάδιο και αυτό που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί είναι ο αρχηγός. Ακούγονται τα ονόματα του Τζιτζικώστα, του Στυλιανίδη, ακόμη κι εκείνα των Μειμαράκη-Βουλγαράκη.

Ο στρατός των παοκτσήδων αλλά και η στήριξη του Μητροπολίτη Άνθιμου καθιστά το εγχείρημα ιδιαίτερα απειλητικό για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου. Ο Ιβάν και ο στρατός του που τίθεται στην υπηρεσία του Αλέξη Πούτιν αποτελούν ισχυρά στηρίγματα για την μετάλλαξη της Ελληνικής Δημοκρατίας σε Μαδουρική Μπανανία.

Οπως άλλωστε διαπιστώσατε πριν λίγες ώρες ο στρατός του Ιβάν δεν αστειεύεται και κυρίως δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τον στρατό των υπολοίπων ομάδων και κυρίως του Ολυμπιακού: O χούλιγκαν του ΠΑΟΚ (που πρόσφατα είχε νεκρό ανάμεσα στους οπαδούς του) μαχαιρώνει με βία οπαδό της ΑΕΚ και στην συνέχεια όταν εκείνος πέσει αιμόφυρτος συνεχίζει να τον κλωτσά. Στο τέλος ο Ιβάν θα σηκώσει το τρόπαιο.

Οσοι λοιπόν ελπίζουν ότι στις επόμενες εκλογές θα πάρει αυτοδυναμία ο Κυριάκος και θα απαλλαγούν μια για πάντα από τον Τσίπρα που στηρίζει ολόκληρος ο πλανήτης από τον Μακρόν και τον Σόιμπλε ως τον Τράμπ ας ρωτήσουν πρώτα τον Ιβάν ο οποίος έχει άλλα σχέδια για τον αγαπημένο του Αλέξη Πούτιν.


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγή

Υποβολή απάντησης