Iστορικών διαστάσεων πανωλεθρία, δεν δίνει μέτρα για το ΧΡΕΟΣ ο Σόιμπλε!

wpid-20170504102031_img_56841493884811-1024x683.jpg

Iστορικών διαστάσεων πανωλεθρία του Σύριζα και προσωπικά του υπουργού Οικονομικών Τσακαλώτου αλλά και του Τσίπρα που υπέγραψαν στην πραγματικότητα ένα 4ο Μνημόνιο χωρίς να πάρουν τίποτε. Η ηχηρή διάψευση της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt από το γερμανικό υπ. Οικονομικών, ότι δηλαδή δεν βρίσκεται σε εξέλιξη καμιά προετοιμασία μέτρων για την ελάφρυνση του κρατικού χρέους της Ελλάδας αφήνει τον Τσίπρα μετέωρο στους βουλευτές του.

«Δεν γίνεται προετοιμασία για καμιά ελάφρυνση χρέους», ανέφερε το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας σε γραπτή δήλωσή του η οποία εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. Σύμφωνα με το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, οι μεταρρυθμίσεις στην εφαρμογή των οποίων συμφώνησε η Ελλάδα θα εγγυηθούν τη βιωσιμότητα του χρέους της.

«Σε ό,τι αφορά πιθανά μέτρα για το χρέος, καταλήξαμε σε μια σαφή συμφωνία (η οποία συμπεριλαμβάνεται) στην ανακοίνωση του Eurogroup του Μαΐου του 2016. Σύμφωνα με αυτήν, μετά την πλήρη εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής, θα γίνει μια εκτίμηση για το εάν είναι αναγκαία τα όποια μέτρα για το χρέος. Αυτό ισχύει ακόμη».
Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει στο παρασκήνιο είναι η εφαρμογή του ολέθριου σχεδίου εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές-όπως το προανήγγειλε άλλωστε το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στο άρθρο μας για τον Βενιζέλο.

Αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές του Φθινοπώρου οι Ελληνες θα τα δουν όλα. Θα συνειδητοποιήσουν δηλαδή ότι έχασαν τα πάντα: Tις περιουσίες τους, τις οικογένειές τους, τις ζωές τους, το μέλλον τους. Είναι τότε που τόσο ο Σόιμπλε όσο και η Μέρκελ σε συνεργασία με τους χρεοκοπημένους Ελληνες Ολιγάρχες θα ενεργοποιήσουν την έναρξη του εμφυλίου πολέμου με την έξοδο της Κολομβίας των Βαλκανίων από το Ευρώ. Τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς έτσι και μάλιστα εν ριπή οφθαλμού. Δεν θα προλάβεις να βγάλεις κιχ. Αμέσως μετά θα δεις τα λεφούσια να ορμάνε και να ληστεύουν τα σούπερ μάρκετ ακόμη και τα ψιλικατζίδικα της γειτονιάς. Τότε θα έχουν τελειώσει όλα. Θα είναι πολύ αργά. Τώρα λοιπόν είναι η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ. Και κυρίως είναι η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ στην πολιτική ζωή. Ε, λοιπόν στην σημερινή Κολομβία των Βαλκανίων δεν υπάρχει ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” δυστυχώς ήταν από τα διαδικτυακά ΜΜΕ που το 2007 έκαναν το ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ να στηρίξουν τον ΓΑΠ στην διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Οσο περνάει ο καιρός διαπιστώνουμε τις συνέπειες της ολέθριας επιλογής μας. ΤΩΡΑ όμως δεν υπάρχει άλλος χρόνος για ΧΑΣΙΜΟ.Μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδο από το Ευρώ και σε μια οπισθοδρόμηση που θα μας φέρει στην Εποχή των Σπηλαίων.ΤΩΡΑ λοιπόν δεν είναι καιρός για άλλες παπαροαναλύσεις, τηλεπαράθυρα και φόρα. Είναι ΩΡΑ για μια ΛΑΙΚΗ ΦΥΓΗ προς τα εμπρός και γι΄αυτό έχουμε ανάγκη από τον ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΟ ώστε να τεθεί επικεφαλής της ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.Βρισκόμαστε μια ανάσα από τον ΟΛΕΘΡΟ και την πιο αστεία ΧΟΥΝΤΑ στα παγκόσμια χρονικά. Αφού να σκεφτείς ότι ο οξυδερκής Βούτσης θέλει να κλείσει φυλακή το Γραφείο Προυπολογισμού της Βουλής γιατί τον ενοχλούν οι αλήθειες του.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγή

One Response to Iστορικών διαστάσεων πανωλεθρία, δεν δίνει μέτρα για το ΧΡΕΟΣ ο Σόιμπλε!

  1. Sua classe entretanto cognitiva no entanto isto orientada destinado a futuração, que faz com que aguente surgir a
    alguma tempo. http://enjbag.co.kr/inquiry/67611

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>