Mωρή είσαι ακόμη μέσα στην διαπραγμάτευση ή να βάλω τις φωνές;

wpid-tsipras29114946691883-1024x683.jpg

Μια κραυγή αγωνίας ακούστηκε από εκατομμύρια Ελληνες στην ιδέα ότι ο Τσίπρας θα πάρει κάτι τόσο εντυπωσιακό για το χρέος και θα μείνει βιδωμένος στο Μέγαρο Μαξίμου για άλλα δύο χρόνια.

Ο ίδιος είναι τόσο σίγουρος ότι θα τα καταφέρει ώστε πέρα από τη γραβάτα είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι έρχεται επενδυτική καταιγίδα στην Ελλάδα.

Χαλαρός διηγήθηκε και τον τελευταίο διάλογό του με την Μέρκελ:

-Mωρή είσαι ακόμη μέσα στην διαπραγμάτευση ή να βάλω τις φωνές;

.Μέσα είμαι Εμμανουέλ μου…

(Από τότε που εξελέγη ο Μακρόν, η Μέρκελ υποδύεται στις τηλεφωνικές της συνομιλίες με τον Αλέξη την Μπριγκίτ-τη σύντροφο του Μακρόν- και ο Αλέξης τον ίδιο τον Γάλλο Πρόεδρο)

Μέσα στην χαλαρότητα της στιγμής αποκάλυψε στους εχέμυθους δημοσιογράφους ότι η Λαγκάρντ μου είπε ότι εγώ με τον Σόιμπλε είμαι σε σύγκρουση διαπραγματευτική. Αυτό μου δημιούργησε μια ανησυχία και με το που γύρισα ζήτησα να επικοινωνήσω με τη Μέρκελ, υπό την έννοια εάν η Καγκελάριος είναι πάντα μέσα στην διαχείριση. Και η καγκελάριος με διαβεβαίωσε ότι είναι on board”.

–Η κ. Μέρκελ δεν θέλει να πάει σε εκλογές με ανοιχτό το θέμα της Ελλάδας…,

συμπλήρωσε ο άχαστος Αλέξης. Και συνέχισε με αυτοπεποίθηση Λάκη Κομνηνού:

-Με έχει εντυπωσιάσει το τσουνάμι των επενδύσεων που έρχεται, ιδίως αν βγει λευκός καπνός από το Eurogroup στις 22 Μαΐου…

Είπε μάλιστα ότι το επιτόκιο του 10ετούς είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο και θα πέσει κι άλλο.

-Είναι στο 5,3% με 5,4% αν πέσει στο 4% με 4,5% τότε δεν είναι απαγορευτικό για να βγει η χώρα στις αγορές. Κι αν μπούμε στο QE μετά μπορούμε χωρίς βιασύνη να βγούμε δοκιμαστικά στις αγορές. Γιατί μπορούμε να βγούμε και σήμερα αλλά με 5,3 επιτόκιο…

Mόλις ο Αδωνις Γεωργιάδης πληροφορήθηκε όσα έλεγε ο πρωθυπουργός στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες άρχισε να βρίζει την “χαμούρα τη Μέρκελ που έρριξε την κυβέρνηση Σαμαρά για να έλθει ο Τσίπρας στην εξουσία ο οποίος την έβριζε κι εκείνη του κάνει όλα τα χατήρια…”

-Οι γυναίκες είναι πουτάνες σκέφτηκε και αμέσως τηλεφώνησε ζοχαδιασμένος στον Κυριάκο.

.Πρόεδρε δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό το τσουλί η Μέρκελ θα δώσει στον μακάκα και εντυπωσιακό πακέτο λύσης για το Χρέος. Δεν θέλω να πιστέψω ότι η Γερμανίδα είναι τόσο πουλητάρι…

Η αγωνία του Αδωνι είναι και αγωνία μεγάλου μέρους των επιχειρηματιών στον χώρο των ΜΜΕ. Οι τελευταίοι πιστεύουν ότι αν ο Τσίπρας πάρει ρύθμιση για το χρέος θα τους ξεπαστρέψει ολοκληρωτικά…

Στο μεταξύ οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που φθάνουν στο πρωθυπουργικό γραφείο εμφανίζουν την ψαλίδα ανάμεσα στη ΝΔ και τον Σύριζα να κλείνει παρότι ανεβαίνει εντυπωσιακά η Πλεύση Ελευθερίας της Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με κύκλους του Τζανακόπουλου (κάτι γκόμενες φίλες του) είναι πολύ πιθανόν ο Σύριζα όποτε και να γίνουν εκλογές να είναι πρώτο κόμμα.

Γι΄αυτό και το τελευταίο διάστημα στο Μέγαρο καπνίζουν περιχαρείς τα πούρα (καμμιά εκατοστή) που έφερε ο Τσίπρας από την Κούβα στο τελευταίο του ταξίδι.

Στην υγειά του Φιντέλ δηλαδή.

Μάλιστα από το Μαξίμου ευελπιστούν ότι θα προχωρήσει στην δημιουργία μερακλήδικου πατριωτικοκαραμανλικού κόμματος ο Γιώργος Βουλγαράκης και θα διαλύσει τον Κυριάκο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή

Υποβολή απάντησης