Εάν δεν βρείτε τα λεφτά, χάνετε εσείς, χάσαμε κι εμείς Το τελευταίο sms των απαγωγέων Λεμπιδάκη

sd999default

Θελουμε 70 εκατομμύρια ευρώ, ήταν το τελευταίο γραπτό μήνυμα από τους απαγωγείς που έλαβε η οικογένεια Λεμπιδάκη.
Η επικοινωνία αυτή έγινε πριν από 33 ημέρες, δηλαδή 20 μέρες μετά το βίντεο που είχαν στείλει οι απαγωγείς και αποδείκνυε πως ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν ζωντανός.

Σύμφωνα με τον Ant1, η οικογένεια απάντησε ότι δεν μπορεί να συγκεντρώσει το ποσό. Τότε, υπήρξε σύντομη διακοπή της επικοινωνίας και λίγο αργότερα ήρθε νέο μήνυμα από τους απαγωγείς, το τελευταίο που έχει μέχρι σήμερα η οικογένεια: «Εάν δεν βρείτε τα λεφτά, χάνετε εσείς, χάσαμε κι εμείς», ήταν η τελευταία κουβέντα.

Η επικοινωνία αυτή, όπως όλες οι 4 ή 5 συνολικά των απαγωγέων με την οικογένεια Λεμπιδάκη έγινε με κινητό μίας χρήσης που είναι καταχωρημένο σε ανύπαρκτο πρόσωπο ή σε αλλοδαπό και το οποίο έκλεισε και πιθανώς καταστράφηκε αμέσως μετά.
Η αποκάλυψη έρχεται μία μέρα μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής της οικογένειας, με την οποία ανακοίνωσε ουσιαστικά το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς, σε μια προσπάθεια που κρίνεται ως απέλπιδα προσπάθεια πίεσης προς τους αγνώστους που κρατούν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη από την Πέμπτη 30 Μαρτίου, εδώ και 81 ημέρες. Με την ανακοίνωση αυτή δηλαδή, η οικογένεια ζητά μια απόδειξη ζωής, μετά το βίντεο που τους εστάλη πριν από 55 μέρες: Ζητούν απόδειξη ζωής ότι ο άνθρωπός τους είναι καλά…

Πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν άλλωστε πως ναι μεν η οικογένεια διαθέτει περιουσία και ακίνητα, όμως δεν διαθέτει το ποσό των 70 εκατ. ευρώ που ζητούν οι απαγωγείς σε ρευστό.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη