Εκείνα τα βράδια

7063

Μεταξύ μας τώρα, τα πιο όμορφα και τρελά βράδια τα έχουμε περάσει με τους φίλους μας. Από που να αρχίσω και από που να τελειώσω.

Εκείνα τα βράδια που μεθούσαμε στα σπίτια τους παίζοντας παιχνίδια με ποτά και χαρτιά μέχρι τις πέντε το πρωί. Τη γειτόνισσα να κάνει παρατήρηση αλλά εμείς ακάθεκτοι να συνεχίζουμε σα να μην υπήρχε αύριο. Ζούσαμε τη στιγμή χωρίς φόβο για το πώς θα ξυπνήσουμε αύριο, για το αν χάσουμε μάθημα στη σχολή.
Για τα κλάματα που μας έπιαναν όταν λέγαμε τα εσώψυχά μας και τα γέλια όταν λέγαμε αστείες στιγμές από την παιδική μας ηλικία.
Για τα ατελείωτα πάρτι και τη μουσική στη διαπασών.

Εκείνα τα βράδια στην παραλία προσπαθώντας να ανάψουμε φωτιά φτιάχνοντας και καλά ατμόσφαιρα, σύμφωνα πάντα με τους ρομαντικούς της παρέας, κατά βάθος όλοι μας θέλαμε να ζεσταθούμε από εκείνη την καλοκαιρινή, θα έλεγα, ψύχρα. Το άκουσμα μιας χορδής από κιθάρα μας έκανε όλους να σωπαίνουμε, να χαλαρώνουμε και να τραγουδάμε το κλασικό τραγούδι ‘καλοκαιρινά ραντεβού. Οι μπύρες που δεν καταλαβαίναμε πότε τελείωναν. Η στιγμή που γεννιόταν νέος έρωτας στην παρέα.
Την επόμενη μέρα φίλε μου, που σηκωνόσουν πιασμένος γιατί πίστευες ότι η άμμος ή η ξαπλώστρα ήταν το κατάλληλο μέρος για να κοιμηθείς, αλλά και πάλι δεν έδινες σημασία γιατί ήξερες ότι θα το ξανακάνεις.

Εκείνα τα βράδια που έτρεξαν μέσα στη νύχτα να έρθουν στο σπίτι σου γιατί ήσουν άσχημα ψυχολογικά και τους είχες ανάγκη. Είχες ανάγκη την αγκαλιά τους και δυο λόγια που θα σε σήκωναν από όλη αυτή την κατάσταση.

Εκείνα τα βράδια που τρέχατε και χορεύατε στη μέση του δρόμου με τις στάλες της βροχής να αγκαλιάζουν τα σώματά σας ξέροντας ότι την επόμενη μέρα θα σηκωθείτε εάν όχι με πνευμονία, με πυρετό σίγουρα. Κι όμως τίποτα δε θα καθόριζε το πώς θα περνούσατε τα βράδια.

Εκείνα τα βράδια που μαλώνατε για χαζομάρες αλλά το επόμενο βράδυ βρισκόσασταν και πάλι μαζί σα να μην είχε συμβεί κάτι το παράξενο ή κάτι το ιδιαίτερο.

Για εκείνα τα βράδια που θα συνεχίσουν να είναι εκείνα τα βράδια…
Για όλους εμάς που έχουμε ζήσει τέτοια βράδια και συνεχίζουμε να ζούμε…
Για εκείνους που θα ζήσουν τέτοια βράδια…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°