ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!»

ImageGen

Να φύγει ο Τσίπρας. Ποιός το λέει αυτό; Το κίνημα «Παραιτηθείτε». Πού απευθύνεται στην κυβέρνηση του Σύριζα. Μιλάμε για απάτη, αν θέλουμε να αντιμετωπίζουμε πολιτικά τα πράγματα.

Υπήρχε το κίνημα «Δεν πληρώνω». Άλλη απάτη. Συριζαίοι ξεσήκωναν τον κόσμο, να μην πληρώνει διόδια, ένφια, ό,τι μνημονιακό τέλος . Και με το που γίνεται κυβέρνηση ο σύριζας, οι αρχηγοί και οι παρατρεχάμενοι του κινήματος «Δεν πληρώνω» διορίστηκαν σε υπουργεία. Και δεν παίζει πια κανένα «Δεν πληρώνω», ενω ο Σύριζα συνεχίζει ακάθεκτος με νέα μέτρα, νέα διόδια, νέα κωλοδάκτυλα.

Έγινε προχθές η συγκέντρωση στο Σύνταγμα των συντρόφων «Παραιτηθείτε». Και δεν πάτησε ψυχή. Μία δύο παρέες, οι πρωτεργάτες του κινήματος. Τι σημαίνει αυτό; Πώς ο κόσμος γουστάρει τον Τσίπρα; Όχι, βέβαια.

Δεν είναι μαλάκας ο κόσμος. Γιατί να διαδηλώσει; Αφού ούτε και ο Μητσοτάκης θα σχίσει τα μνημόνια. Θα ψηφίσει πανηγυρικά Μητσοτάκη ο κόσμος, χωρίς να τον πιστεύει. Όπως ψήφισε Τσίπρα χωρίς ποτέ να μασήσει τις μπούρδες του.

Να μας κάνουν τη χάρη οι κύριοι του κινήματος «Παραιτηθείτε». Να παραιτηθούν, διότι είναι ντεμοντέ σήμερα οι επαναστατικές μαλακιούλες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη