ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ImageGen

Στο φως, λέει, 23.000 off-shore. Τι σημαίνει αυτό; Ρωτάς τι σημαίνει όταν βλέπεις κάποιον να έχει βγει ξεβράκωτος έξω από το σπίτι του. Δεν νομίζω ότι το ρωτάς αυτό. Απλά λες ότι τον άνθρωπο τον πιάσανε οι ζέστες μέσα στο σπίτι του και ήθελε να πάρει αέρα, να δροσιστεί.

Έχεις κράτος της πλάκας. Αυτό σημαίνει. Οφείλεις να γνωρίζεις τι γίνεται, όχι μετά τη ζημιά, όταν κάηκε το σπίτι σου, όταν γκρεμίστηκαν οι τοίχοι, ξύπνησες και ψάχνεις να βρεις τι έγινε. Η λαμογιάρικη Ελλάδα έπαιζε υπεράκτια. Πονηρά.

Ποιος την πήδηξε την Ελλάδα, ρε; Άσε τα σάπια. Οι Έλληνες. Και μη μου πεις αέρα πατέρα οι απατεώνες, οι κλέφτες, τα αρπακτικά. Όλοι αυτοί Έλληνες είναι και χορεύανε διότι δεν υπήρχε κράτος. Κυβέρνηση, ΣΔΟΕ, δικαιοσύνη, Βουλή. Όλα ήταν ένα καλαμπούρι.

Το πιο φοβερό. Ήταν καλαμπούρι και συνεχίζει το ίδιο έργο. Γιατί; Γιατί κλάνει το γατί. Επιμένεις να ρωτάς; Επειδή ο Καραμανλής νίκησε το ΠΑΣΟΚ. Μετά νίκησε τον Καραμανλή ο Γιώργος Παπανδρέου. Και οι νίκες δεν σταματάνε, δεν γνωρίζουμε τι θα πει ήττα. Τον Παπανδρέου νικάει ο Σαμαράς και τον Σαμαρά ο Τσίπρας. Τροπαιούχος κι αυτός. Να, γιατί τα πιάνουμε τα λεφτά μας.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη