ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ: «Η σφαίρα έσπασε το κρανίο του παιδιού και…»

σφαιρα-600x276

Σοκαρισμένος είναι ο Νίκος Καλογριάς, ο οποίος διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή στον 11χρονο μαθητή από το Μενίδι, ο οποίος δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.
Όπως μετέδωσε ο Βάϊος Σύρρος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στo Star, ο ιατροδικαστής του εξήγησε πως το τραύμα δεν φαινόταν γιατί ήταν στο τριχωτό της κεφαλής.

Αυτό απαντά στο ερώτημα για ποιο λόγο το Νοσοκομείο Παίδων (στο οποίο εσπευσμένα μεταφέρθηκε ο 11χρονος) απέδωσε τον θάνατό του παιδιού στην πτώση του (όπως αρχικά εικαζόταν).

Συγκεκριμένα, ο κος Καλογριάς τόνισε πως ο 11χρονος δεν είχε μεγάλη αιμορραγία και ίσως έτσι ο θάνατός του αρχικά, αποδόθηκε από τους γιατρούς του «Παίδων» στην πτώση του παιδιού.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, βλέποντας την πρώτη εικόνα του παιδιού, ούτε ο ίδιος μπόρεσε αρχικά να αντιληφθεί την αιτία θανάτου.

Όταν άρχισε να κάνει την νεκροτομή διαπίστωσε την τραγική αλήθεια, και όπως ο ίδιος δήλωσε στο Star, παρά το γεγονός ότι τα μάτια του έχουν δει πάρα πολλά, σοκαρίστηκε.

Η αφαίρα διαπέρασε το δεξιό μέρος του εγκεφάλου, τον θόλο, έσπασε το κρανίο και μπήκε μέσα στον εγκέφαλο.

Η σφαίρα έχει δοθεί στο εργαστήριο εγκληματολογικών ερευνών, και από την βαλλιστική έρευνα που θα γίνει, θα φανεί αν το εν λόγω πιστόλι έχει χρησιμοποιηθεί ξανά.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη