Τραγωδία: Από σφαίρα σκοτώθηκε το παιδί στο Μενίδι

2217431

Τραγωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών. Μαθητής της πέμπτης δημοτικού έπεσε αιφνιδίως στο προαύλιο και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», όπου και κατέληξε.

Οι γιατροί και ο ιατροδικαστής διαπίστωσαν ότι ο 10χρονος σκοτώθηκε από βλήμα πυροβόλου όπλου, το οποίο τον πέτυχε στο κεφάλιΌπως διαπίστωσαν οι γιατροί καθώς και ο ιατροδικαστής, ο 10χρονος σκοτώθηκε από βλήμα πυροβόλου όπλου, το οποίο τον πέτυχε στο κεφάλι.

Αρχικά οι γιατροί δεν επιβεβαίωναν την πληροφορία για τον τρόπο με τον οποίο κατέληξε το παιδί, ωστόσο η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα από αστυνομικές πηγές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από πού προήλθε το βλήμα, το οποίο πέτυχε τον 10χρονο. Εικάζονται διάφορα, ακόμα και ότι το βλήμα προήλθε από καταυλισμό Ρομά στην περιοχή, ο οποίος όμως απέχει πολύ από το σχολικό κτήριο.

Νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, είχε γίνει γνωστό πως ο ανήλικος για άγνωστη αιτία έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Λίγες ώρες αργότερα, το σενάριο αυτό διαψεύστηκε από την ιατροδικαστική εξέταση που έφερε στο φως το μέγεθος της τραγωδίας.
image (1)
To 6o δημοτικό σχολείο Αχαρνών

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

Χθες το βράδυ μεταφέρθηκε από σχολείο στην περιοχή των Αχαρνών όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση 10χρονος ανήλικος τραυματισμένος σε νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος έφερε τραύμα στο κεφάλι από βολίδα πυροβόλου όπλου. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη