H οικογένεια Λεμπιδάκη νικήθηκε από το διεφθαρμένο κράτος και τους απαγωγείς

wpid-lebidakis3.jpeg

Δεν υπάρχει τίποτε πιο ιερό από τον πόνο της Οικογένειας Λεμπιδάκη για τον άνθρωπό τους. Και όσο πιο μεγάλη είναι η οδύνη της οικογένειας η οποία πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά τόσο οδυνηρή είναι η ήττα της Ελληνικής Αστυνομίας και του απερίγραπτου Τόσκα προσωπικά. Ο κάθε κάτοικος αυτής της χώρας μπορεί ανά πάσα στιγμή να πέσει θύμα απαγωγής “καλά οργανωμένων απαγωγέων” επειδή η Ελληνική Αστυνομία είναι τόσο αναργάνωτη. Αυτό που συνέβη με την Μιχάλη Λεμπιδάκη είναι η εικόνα ενός καταρρέοντος και διεφθαρμένου κρατικού μηναχανισμού.

Οσο για τις ευθύνες του τραγικού Τόσκα και του τρόπου με τον οποίο διοικεί της Αστυνομία ο άνθρωπος που είχε σε δημόσια θέα τους κωδικούς εισόδου στον υπολογιστή του γραφείου του ένα πράγμα θα σας πούμε για να καταλάβετε το μέγεθος του κατσιαπλιαδισμού: Δεν υπάρχει τυχάρπαστος τραχανοπλαγιάς εκδότης του διαδικτύου που να μην διαθέτει αστυνομική φρουρά! Οι οξυδερκείς Ελληνες φορολογούμενοι πληρώνουν τους μισθούς του ταγαριού από τα Τρίκαλα που εγκατέλειψε την Μαλάμω την κατσίκα για να γίνει όργανο και στην συνέχεια αστυνομικός συνοδείας του κάθε λαμόγιου που υποδύεται τον εκδότη.

Το πόσο κατσιαπλιάδες είναι στην Αστυνομία προκύπτει και από το γεγονός ότι ποτέ δεν βρήκαν τους πραγματικούς εγκεφάλους της απαγωγής του Παναγόπουλου γιατί ποτέ δεν έκαναν μια σωστή ανάλυση των όσων συνέβησαν σ΄εκείνη την υπόθεση την τεχνογνωσία της οποία χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη. Αλλά τι άλλο να πεις γι΄αυτό το γελοίο, ανυπόληπτο κράτος;

Η οικογένεια μόνη και ηττημένη αποφάσισε να βγει από το κάδρο. Μια επιστολή από την οικογένεια Λεμπιδάκη έρχεται να συνταράξει, για άλλη μια φορά, την τοπική κοινωνία, που εδώ και 80 ημέρες περιμένει με κομμένη την ανάσα καλά νέα για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Ως και σήμερα η καλή εξέλιξη για την οποία όλοι προσεύχονται δεν έχει έρθει, παρά τους χειρουργικής ακρίβειας χειρισμούς από την πλευρά της Αστυνομίας και της οικογένειας. Πλέον, η ΕΛ.ΑΣ. αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις και η οικογένεια, με επιστολή της ευχαριστεί το σύνολο της κοινωνίας που έχει σταθεί ως σήμερα στο πλευρό της με διακριτικότητα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.

Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή

Υποβολή απάντησης