To Bαθύ Σκοτεινό Ιnternet Tο πιο επικίνδυνο μέρος για «βόλτες» είναι το Dark Web

nicolas-cage-and-joaquin-phoenix-in-8mm-1999-1024x660

Αυτο που χρησιμοποιουμε, με μηχανες αναζητησης οπως η Google, ειναι μονο η κορυφη του παγοβουνου.

Μονο το 1% των πληροφοριων που διακινουνται στο web.

Μεσα στα “αποκρυφα” του διαδικτυου, εκεινου που λεγεται Deep Web, το πιο επικινδυνο μερος για “βολτες,” ειναι το Dark Web, ενας τοπος παρανομιας, εγκληματος και ναρκωτικων χωρις περιορισμο.

Εκει βρισκεις απο μια δοση μαριχουανας μεχρι πληρωμενο δολοφονο.

Παιδικη χαρα για παιδοφιλους και παιδεραστες. Ο,τι παρανομο, εδω σε καποιο Silk Road (κατι σαν eBay του υποκοσμου) ειναι νομιμο και η συναλλαγη γινεται σε bitcoins που δεν μπορουν οι αρχες να εντοπισουν.

Απο μια αθωα φαρσα (να στειλεις την αστυνομια στο σπιτι ενος φιλου σου) που στοιχιζει $100 μεχρι την εντολη δολοφονιας εναντι $20,000 (αν προκειται για ανωνυμο πολιτη, $50-100,000 αν ειναι πολιτικος, δημοσιογραφος κλπ.)

Αλλα μην ψαξετε να το βρειτε απο το Google, το Dark Web εχει το δικο του browser και τη δικη του μηχανη αναζητησης (Hidden Wiki.)

Σας κεντρισα τη νοσηρη σας περιεργεια;

Σκεφθειτε το πολυ πριν επιχειρησετε εξερευνηση ενος τετοιου ανατριχιαστικου ιστοτοπου. Ξερω ανθρωπους που μετα την πρωτη βολτα, εκαναν δεκα μερες να ξανανοιξουν το Ιντερνετ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη