ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Βγαίνουμε από τα Μνημόνια σε ένα χρόνο.. Που πάς ρε Καραμήτρο;

Capture17-600x275

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δυο μέρες μετά την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές,έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Αυτό θα είναι ένα πιο ήρεμο καλοκαίρι αλλά δεν πρέπει αν εφησυχάζουμε δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την επαύριο της εξόδου της Αθήνας στις αγορές. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα, είπε ότι δεν χρειάζεται να ευλογεί ο ίδιος τα γένια του: Όλος ο διεθνής τύπος έχει πάρα πολύ θετικά σχόλια για την Ελλάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Άνοιξε ένας δρόμος είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε: Πρέπει η δοκιμαστική έξοδος να επαναληφθεί με επιτυχία, για να βγούμε οριστικά το καλοκαίρι του 2018 στις αγορές.

Κάναμε ένα σημαντικό βήμα, που αποτελεί αρχή του τέλους μια περιπέτειας είπε ο πρωθυπουργός και υπογράμμισε ότι η προηγούμενη δοκιμαστική έξοδος στις αγορές το 2014, επί κυβέρνησης Σαμαρά, ήταν μια επικοινωνιακή απόπειρα διότι, συν τοις άλλοις, έγινε παραμονή των ευρωεκλογών.

Δυναμική επιστροφή της Ελλάδας

«Όλος ο διεθνής Τύπος μετά από πάρα πολλά χρόνια μιλά για δυναμική επιστροφή της Ελλάδας, να επαναληφθεί η πετυχημένη αυτή έξοδος, να έχουμε μια σταδιακή μείωση των επιτοκίων, ώστε σε ένα χρόνο από τώρα να μπορούμε να χρηματοδοτούμε τις ανάγκες μας» δήλωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για την έξοδο της χώρας στις αγορές.

Ο κ. Τσίπρας επισήμανε πως οι πολίτες δεν θα δουν άμεσα τα αποτελέσματα, αλλά έχουμε καλύψει το 1/3 της καταστροφής, στην αγορά εργασίας ο δρόμος είναι μακρύς.

«Τα πιο δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω μας»

«Βρέθηκε ένα παράθυρο ευκαιρίας να δοθεί ένα επιτόκιο της τάξης του 5%» είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη του στον Alpha, για την δοκιμαστική έξοδο στις αγορές από την κυβέρνηση Σαμαρά, «το οποίο όμως δεν είχε συνέχεια ήταν στο πλαίσιο του να στηθεί ένα succses story».

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε πως «δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε, αυτό που λέμε είναι ότι κάνουμε μια αρχή, ξέρουμε ότι τα πιο δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω μας, αλλά δεν εφησυχάζουμε».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη