ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Συνάντηση-μυστήριο στο Κατραμονήσι Τσίπρα-Καμμένου-Νατάσσας και Καραμανλή του Αχιλλέα!

P5232203-1024x768

Βουλιαγμένη Σάββατο βράδι 22 Ιουλίου 2017.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φορώντας μαύρο μπουζάκι απολαμβάνει με τη παρέα του τα δροσερά κοκτέηλ του Matsuhisa και περιγράφει ευδιάθετος τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να εντάξει το Survivor στο πρόγραμμα του καναλιού του.

Ηταν η δεύτερη εππική νίκη του καναλάρχη του Φαλήρου μετά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Δίπλα του, στην ίδια παρέα, ο πιο πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της διαφημιστικής αγοράς σήμερα.

Λίγες ώρες πριν ένα τσιγάρο μίλια ανοιχτά, στο Κατραμονήσι, δύο σκάφη πλησίαζαν το ένα το άλλο χωρίς αυτή τη φορά να ανησυχήσουν τα αγριοκούνελα που όταν ακούνε ήχο ελικοπτέρου πετάγονται από τις τρύπες τους και βουτάνε στη θάλασσα. Το Κατραμονήσι υπήρξε και το αγαπημένο νησί των Γιεγιέδων.

Τα δύο σκάφη πλησίαζαν για το προκαθορισμένο έχοντας σβήσει τις μηχανές τους, αθόρυβα και με συναίσθηση της κρισιμότητας των στιγμών. Οι γλάροι που ακολουθούσαν την πορεία τους έμειναν άναυδοι (Παυλόπουλοι) καθώς διέκριναν τις φιγούρες των πληρωμάτων.

4 πρόσωπα-φωτιά σε ένα από τα πλέον απόκρυφα ραντεβού της νεότερης πολιτικής μας ιστορίας. Η τιμή μιας φωτογραφίας-παπαράτσι από την συνάντηση θα μπορούσε να εκτιναχθεί σε ποσό με πολλά μηδενικά. Μπροστά της ακόμη και οι περίφημες φωτογραφίες του Ωνάση με την Τζάκυ στον Σκορπιό θα έδειχαν τόσο αθώες!

idrousa1

Ο Αχιλλέας Καραμανλής συνήθιζε να επιλέγει την μαρίνα της Βούλας για το σκάφος του. Ο γιος του Κώστας Καραμανλής ήταν ένας από τα δύο (ή τρία μέλη) του πληρώματος του ενός σκάφους. Πιθανολογούμε ότι το πλήρωμα του συγκεκριμένου σκάφους ήταν 3 άτομα μια και μπορούσες να διακρίνεις την φιγούρα της Νατάσσας-φορούσε ένα πολύχρωμο παρεό. Λογικά στ΄αμπάρια θα πρέπει να βρισκόταν και ο εξάδελφος Κώστας. Ο “δε μπορούν να κυβερνάνε τον τόπο 5-6 νταβατζήδες…”.

Το πλήρωμα του δεύτερου σκάφους ήταν ακόμη πιο εκρηκτικό. Eδώ μπορούσες να διακρίνεις δύο επίσης πασίγνωστα πρόσωπα: Eκείνα των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου. Τα σκάφη ήρθαν κοντά, τόσο κοντά που μια δρασκελιά επέτρεψε στα πληρώματα να βρεθούν όλοι μαζί. Το ραντεβού που θα μπορούσε να αλλάξει την πολιτική ζωή του τόπου βρισκόταν σε εξέλιξη. Ο σχεδιασμός θέλει τους Τσίπρα και Κώστα Καραμανλή να συνεργάζονται για την δημιουργία του φορέα της Εθνικής Αναγέννησης. Μια υπερκομματική ομπρέλα στόχος της οποίας είναι η οικοδόμηση της Ελλάδας του Μέλλοντος. Σ΄αυτή την Ελλάδα που αναγεννάται από τις στάχτες της, ο Πάνος Καμμένος θα διαδεχθεί τον Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο. Η συνάντηση έπρεπε πάση θυσία να κρατηθεί εφτασφράγιστο μυστικό.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη