ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Ποιος έδωσε την εντολή να μην συλληφθούν τα μέλη του Ρουβίκωνα – Οργή στην ΕΛ.ΑΣ.

vouli-600x286

Με άνωθεν εντολή δεν συνελήφθησαν τα μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας που για δεύτερη φορά έφτασαν μέχρι το κατώφλι του Κοινοβουλίου.

Συνολικά 17 μέλη της ομάδας, 15 άνδρες και δύο γυναίκες, έφτασαν στις 14.30 στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας και όταν σηκώθηκε η μπάρα της εισόδου για να εισέλθει βουλευτικό αυτοκίνητο τότε βρήκαν την ευκαιρία να εισβάλουν στο προαύλιο. Οι αναρχικοί έφτασαν τρέχοντας μέχρι την ανατολική είσοδο του κτιρίου, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της απελευθέρωσης της Ηριάννας, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν που έγραφαν «Άδειες στους πολιτικούς κρατουμένους» και «Λευτεριά στην Ηριάννα και στον Περικλή».

Κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση, ο οποίος πήρε και την τελική απόφαση, οι αναρχικοί δεν προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την καταγραφή των στοιχείων τους. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν στον Ελεύθερο Τύπο ότι όταν οι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κινήθηκαν προκειμένου να προσαχθούν τα 17 άτομα στο αστυνομικό μέγαρο με όχημα της ΕΛ.ΑΣ., όπως είχε γίνει το 2015 επί προεδρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αυτό τελικά δεν συνέβη λόγω της διαφορετικής αντιμετώπισης που επέλεξε ο κ. Βούτσης με αποτέλεσμα αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. να μην κρύβουν την οργή τους.
Η χθεσινή έφοδος στη Βουλή ήταν η τρίτη καταδρομική ενέργεια του Ρουβίκωνα μέσα σε μία εβδομάδα. Είχαν προηγηθεί οι επιθέσεις στο Δημαρχείο Ζωγράφου και στο κτίριο της Τραπέζης της Ελλάδος.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη