ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ

1619156_523569171112551_1068747370485797860_n

Μεγάλη μέρα σήμερα για τη Μύκονο. Είναι η καθιερωμένη πλέον συναυλία του Αντώνη Ρέμου, μαζί με κάποιον ξένο καλλιτέχνη, την οποία περιμένουν όλοι οι σελέμπριτι και ανθυποσελέμπριτι της πτωχευμένης Ελλάδας κι όχι μόνο.

Είναι η γνωστή συναυλία όπου το μαύρο χρήμα ρέει άφθονο, απόδειξη ότι η Ελλάδα είναι αθάνατη.

Σύμφωνα με το MykonosLive.tv, όσοι θα θέλουν να δουν από απόσταση αναπνοής τους Ρέμο και Ραματζότι θα πρέπει να δώσουν 10.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου μίας σαμπάνιας, μίας τεκίλας και μίας βότκας.

Από την άλλη, οι τιμές των τραπεζιών που βρίσκονται πιο πίσω από την σκηνή ξεκινούν από 3.000 και φθάνουν τις 5.000 ευρώ.

Το καταλάβατε ή να σας το κάνουμε πιο λιανά; Έως 10 χιλιάρικα… πρώτη ξαπλώστρα πίστα για να δουν τον Ρέμο και να πιουν και σαμπάνια. Να φανταστούμε ότι θα κοπούν όλες οι αποδείξεις και δεν θα χρειαστεί να πάει κανένας κακομοίρης ελεγκτής που θα κινδυνεύει να φάει το ξύλο της χρονιάς του γιατί τόλμησε να κάνει έλεγχο.

Η Μύκονος είναι ένα άλλο κράτος. Αυτό είναι γνωστό εδώ και μερικά χρόνια. Δεν ανήκει στην Ελλάδα, προσκυνά… άλλον Θεό. Άραβες, Ρώσοι και οι τελευταίοι γιοι λεφτάδων της εγχώριας μπανανίας, καταθέτουν χιλιάδες ευρώ σε μια επίδειξη πλουτισμού που είναι αν μη τι άλλο προκλητική. Κάποιος μπορεί να δώσει για μια νύχτα όσα θα βγάλει ένας εργαζόμενος σε δύο χρόνια δουλειάς. Και θα τρέξουν κανάλια και περιοδικά να καλύψουν το κοσμοϊστορικό γεγονός ενός πεθαμένου λαιφστάιλ που κάποιοι επιμένουν να ανασταίνουν προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Εντάξει, υπάρχουν πλούσιοι που δεν έχουν πρόβλημα να διαθέσουν 10 και 20 χιλιάρικα για μια ξαπλώστρα και μια σταλιά σαμπάνια στην Ψαρού. Αν και πολλοί από αυτούς μάλλον στην… Ψειρού θα έπρεπε να είναι.

Όμως, όταν έχουμε ανεργία 25%, όταν ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι πληρώνονται με καθυστέρηση έως κι έναν χρόνο, όταν κάθε μήνα δεν πληρώνονται φόροι 1 δις ευρώ και άπειρα δάνεια έχουν «κοκκινήσει», όταν περιουσίες βγαίνουν στο σφυρί σε πλειστηριασμούς, αν μη τι άλλο τέτοιες προκλητικές συναυλίες μπαίνουν στο μάτι. Και αναρωτιέται ο κόσμος που υποφέρει αν αξίζει τον κόπο ένα τέτοιο τουριστικό προϊόν όπως αυτό της Μυκόνου όπου γίνεται και το μεγάλο πάρτι φοροδιαφυγής.

Κι αν τελικά σε μια χώρα με επτά χρόνια κρίσης είναι ωραίο να βλέπεις σιλικονάτες βιζιτούδες να κάνουν πάρτι στην παραλία και να ραίνονται με Ντομ Περινιόν από έξαλλους γόνους λαμογιο-οικογενειών.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη