Θα σε λέω Ανάμνηση

7475 (1)

Θα γνωριστούμε κάτω από ακαθόριστες συνθήκες και θα σε ξεχωρίσω από την αρχή. Τον πρώτο καιρό της γνωριμίας θα διακρίνω τα σημάδια και θα σε προειδοποιήσω να μη δεθείς μαζί μου γιατί θα σε πληγώσω μα εσύ δε θα ακούσεις. Γρήγορα η χημεία μας θα είναι τέτοια που θα σου ακουμπήσω ένα κομμάτι της ψυχής μου στο τραπέζι και θα σε αφήσω να το κάνεις ό,τι θέλεις. Θα ανοίξω τα χαρτιά μου και έτσι ευάλωτη και εκτεθειμένη μπροστά σου θα νιώθω πιο ασφαλής από ποτέ. Θα κάνεις το ίδιο, και θα έρθουμε αντιμέτωποι με το τέλος.

Κάθε φορά που μιλάμε πια με πληγώνεις. Επέλεξες να μείνει μακριά ο ένας από τον άλλον για να σε προστατεύσεις. Επιμένεις να υψώνεις τείχη και να με κρατάς σε απόσταση γιατί δεν μπορείς να με δεις όπως παλιά. Κάθε τελευταία επικοινωνία είναι βάλσαμο και μαρτύριο ταυτόχρονα. Από την μία μαθαίνω νέα σου και από την άλλη δέχομαι την ψυχρή σου αντιμετώπιση. Δε σου χρεώνω τίποτα όμως…

Είναι βασανιστικό κάθε σου κίνηση να είναι λάθος. Να μην υπάρχουν τα σωστά λόγια ή η κατάλληλες πράξεις για να ανακτήσεις κάτι σημαντικό που έχασες. Είναι δύσκολο να προσπαθείς για κάτι ήδη χαμένο.
Το παίρνω πάνω μου λοιπόν. Δεν κατάλαβα ποτέ πως κατάφερα να σε πληγώσω αγαπώντας σε αλλά θα δεχτώ τις συνέπειες και θα μας λυτρώσω. Θα σε βγάλω από την δύσκολη θέση και θα δώσω εγώ το οριστικό τέλος. Ίσως αν σου δώσω επιπλέον λόγους να με σκέφτεσαι και να λες ότι δεν άξιζα, ίσως αν φορτωθώ εγώ το βάρος του τέλους να είναι πιο ανώδυνο και για τους δυο.

Καθόμαστε στο Σύνταγμα σε ένα παγκάκι και συζητάμε. Για λίγο είμαστε στο “σπίτι μας” και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας πληγώσει. Έχω έναν ¨όμορφο άνθρωπο” δίπλα μου που με γεμίζει. Συνειδητοποιώ ότι πράγματι τότε ίσως μου γέμιζες τα αβάσταχτο κενό της απουσίας του για αυτό σε κοιτάζω με περίσσεια αγάπη και ευγνωμοσύνη και ακουμπώ πάνω σου τα πληγωμένα κομμάτια μου να γιατρευτούν.

Παίξαμε και χάσαμε ένα παιχνίδι από την αρχή χαμένο.

Υ.Γ: Με συγχωρείς που με αγάπησες, σε ευχαριστώ που σε αγάπησα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°