Θα συνωστίζονται στην πόρτα ποιος να βγει πρώτος…

tha-sunostizontai-stin-porta-poios-na-bgei-protos-

Την θυμάστε αυτή την αφίσα; Εσείς, που ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ κι ΑΝΕΛ θυμάστε πόσο χαρούμενους σας έκανε αυτή η φωτογραφία με τον Πάνο Καμμένο και τον μικρό Αλέξη με το αριστερό χέρι μπαταρισμένο;

Σίγουρα το θυμάστε, ούτε δύο χρόνια δεν έχουν περάσει. Και να φανταστούμε ότι στις επόμενες εκλογές η αφίσα θα έχει τον μικρό Αλέξη με μπαταρισμένο το αριστερό… αυτί και το δεξί του να είναι ο υπουργός Άμυνας που όλα τα ακούει και όλα τα κανονίζει.

Αν λάβουμε υπόψη και τις αποκαλύψεις του περιοδικού Unfollow τότε καταλαβαίνουμε γιατί ο μικρός Αλέξης καλύπτει τον μεγάλο Πάνο. Τα SMS του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου προς τον ισοβίτη Γιαννουσάκη επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς ότι πιεζόταν να καταθέσει ό,τι ήθελε το σύστημα που κινείται παρασκηνιακά και θέλει να κρατήσει για… 10 χρόνια τον Τσίπρα στην εξουσία.

Δυστυχώς ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η αδυναμία να διωχθεί κάποιος με το πέρας δύο κοινοβουλευτικών θητειών, είναι το μεγάλο εμπόδιο για να πάνε κάποιοι φυλακή. Για να καταλάβετε τι θα γίνει: Στις 4 Αυγούστου κλείνει η Βουλή για το καλοκαίρι και είναι η δεύτερη θητεία της που ολοκληρώνεται. Επομένως, τότε παραγράφονται οι ευθύνες για το καταστροφικό εξάμηνο του 2015, για τον Τσίπρα, τον Βαρουφάκη, τον Δραγασάκη, τον Τσακαλώτο, τον Καμμένο και όλους όσοι πρωταγωνίστησαν στο οικονομικό έγκλημα.

Μήπως κάπως έτσι δεν θα γίνει και με το ναρκοπλοίο; Έχουν μάθει καλά το μάθημά τους στην κυβέρνηση, ξέρουν πώς να μείνουν στην εξουσία, γνωρίζουν πώς να καλύψουν τα νώτα τους, έχουν τους μηχανισμούς για να μην λογοδοτήσουν.

Αυτή την ώρα στην κυβέρνηση κάνουν τη μπάζα τους. Τουλάχιστον όσοι δεν έχουν λεφτά γιατί όπως ξέρουμε υπάρχουν πολλοί πλούσιοι… αριστεροί. Ο Τσίπρας στη Βουλή είπε το εξής αμίμητο: «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν γεννήθηκαν για να είναι βουλευτές. Αν το κόμμα τους του ζητήσει θα είναι στη βιοπάλη γιατί δεν είναι επαγγελματίες όπως κάποιοι άλλοι»!

Προφανώς έχει ξεχάσει τον υπουργό με τα καράβια. Τον υπουργό με τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, με τις μετοχές της Goldman Shacs. Έχει ξεχάσει το ζευγάρι των πολυεκατομμυριούχων που είναι και οι δύο στην κυβέρνηση. Έχει ξεχάσει την υπουργό με την περιουσία της στο εξωτερικό ή τον άλλο υπουργό με το βαρύ Ε9 αφού τα ακίνητα που διαθέτει θέλουν έξι χέρια τουλάχιστον για να μετρηθούν.

Πολλοί είναι εκείνοι που ήρθαν από το πουθενά και παίρνουν τη βουλευτική αποζημίωση υπογράφοντας τα πάντα. Αυτοί θα ξεβραστούν σύντομα από το πολιτικό σκηνικό και θα επιστρέψουν στα σπίτια τους. Πόσοι από αυτούς είναι έντιμοι και θα πεθάνουν φτωχοί; Οι περισσότεροι απλά θα κάνουν τη μπάζα τους. Κάποιοι μάλιστα έχουν κλείσει deal με επιχειρηματίες, κάποιοι άλλοι υπόσχονται φωτογραφικές διατάξεις και περιμένουν να εισπράξουν τα επίχειρα.

Και στο παρελθόν τα μεγάλα κόμματα ήταν διεφθαρμένα. Υπήρχαν πάντα βουλευτές και υπουργοί που έκαναν τη μπάζα τους. Όχι, όμως, να το παίζει ο Τσίπρας τίμιος και ηθικός, να εμφανίζει κυβέρνηση… βιοπαλαιστών και όλοι να ξέρουμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα μάτσο τυχοδιώκτες.

Αν δεν υπάρξουν απρόοπτα, οι εκλογές θα γίνουν σε ένα χρονικό διάστημα από 12-18 μήνες. Είναι αρκετό για να καλύψουν τα εγκλήματά τους και να κάνουν τη μπάζα τους. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Ούτε το καλοκαίρι, ούτε ποτέ μέχρι να φύγουν. Και όταν θα έρθει η ώρα εκείνη θα μοιάζουν με το μνημείο που στήθηκε στην ΕΡΤ. Θα συνωστίζονται στην πόρτα ποιος να βγει πρώτος…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη