ΚΑΙΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΒΑΛΑΝΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΜΠΟΦΟΡ ΒΙΝΤΕΟ

20561926_497493687262245_1751913942_n-600x275

Συναγερμός ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στην Πυροσβεστική, καθώς εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Καλύβια Θορικού στην Αττική.

Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στι; 17:00 της Δευτέρας από τα Καλύβια Θορικού και γρήγορα εξαπλώθηκε προς νότο, βοηθούμενη από τους δυνατούς βορειοανατολικούς ανέμους.

Λίγο μετά τις 19:00 το μέγεθος της αρχικής εστίας της πυρκαγιάς είχε περιοριστεί ωστόσο υπήρξαν αναζωπυρώσεις σε πολλά σημεία στο λόφο μεταξύ Καλυβίων και Σαρωνίδας.

«Είναι τεράστιο το μέτωπο της πυρκαγιάς και πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση, ωστόσο στην περιοχή υπάρχουν σε κοντινή απόσταση διάσπαρτα σπίτια τα οποία απειλούνται.

Φόβους ότι αν δεν κοπάσουν οι άνεμοι θα υπάρξει πρόβλημα στην κατοικημένη περιοχή της Σαρωνίδας εξέφρασε στον ΣΚΑΪ ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης.

Για μεγάλη φωτιά έκανε λόγο ο Γιώργος Σωφρόνης, δήμαρχος Σαρωνικού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 18:00 το απόγευμα το μέτωπο κινείται προς το νότο, έχει περάσει τη Λεωφόρο Αναβύσσου και πλησιάζει την παραλιακή.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη