Κιοτήδες

720_527027_ce15db1fcc-81b39d27fccd44da

Όταν έχουν πεθάνει δύο άνθρωποι, πάνω από εκατό είναι τραυματίες και όλη η Ελλάδα αγωνιά μετά τον σεισμό στην Κω, θα ήταν ασέβεια να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα της Βουλής.

Υπό κανονικές συνθήκες, σε μια κανονική χώρα ο πρωθυπουργός θα τα παράταγε όλα και θα πήγαινε από την πρώτη στιγμή στην Κω. Δεν θα έστελνε τον Σπίρτζη και τον Τόσκα που έχουν αποδείξει πολλάκις ότι δεν κάνουν για τη δουλειά που τους ανατέθηκε.

Η σκέψη όλων είναι στην Κω, στον ελληνικό τουρισμό, όμως, η υπόθεση Καμμένου δεν πρέπει να ξεχαστεί. Μπορεί ο σεισμός να έσωσε την κυβέρνηση από την πανελλαδική μετάδοση της ξεφτίλας της, όμως, αυτό δεν θα εμποδίσει κανέναν να ερευνήσει τι έγινε με τον ισοβίτη και με το Noor 1.

Τα δραματικά γεγονότα στην Κω ανέβαλαν το… σόου της Βουλής και δυστυχώς δεν θα δούμε τον Τσίπρα να πέφτει στα τέσσερα μπροστά στον συνέταιρό του. Δεν θα τον δούμε να προστατεύει τον ακραίο, λαϊκιστή υπουργό του και δεν θα δούμε επίσης τους «αριστερούς», «επαναστάτες», «αγωνιστές» βουλευτές να ικετεύουν τους ψεκασμένους να μη φύγουν από την κυβέρνηση.

Δεν θα απολαύσουμε το θέαμα να απολογείται ο Τσίπρας για τις γκάφες του σε ό,τι αφορά την έξοδο στις αγορές και τα χαστούκια που έφαγε από Ντράγκι και ΔΝΤ.

Και θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μας έδειχνε πώς… πετάει με τις κλωτσιές κάποιον που δεν γουστάρει.

Όχι, όλα αυτά δεν θα τα δούμε, ίσως να μην τα βλέπαμε ακόμη κι αν γινόταν η συνεδρίαση. Τσίπρας και Καμμένος ξέρουν πώς να κρύβονται, πώς να υπεκφεύγουν, πώς να οχυρώνονται στα… αμπάρια των ναρκοπλοίων.

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ξεχαστεί η υπόθεση. Ο Καμμένος, αν δεν έχει τίποτε να φοβηθεί, θα πρέπει ο ίδιος να πάει και να απολογηθεί. Και αν έχει τα κότσια και το φιλότιμο να παραιτηθεί. Αλλά, όπως όλοι γνωρίζουμε, φιλότιμο δεν υπήρξε ποτέ σ’ αυτήν την ιδιότυπη συμμαχία. Κι όπως είπε απειλητικά και ο υπουργός Άμυνας θα πάνε μαζί με τον Τσίπρα ως το τέλος.

Αυτό το τέλος πλησιάζει και δεν τους σώζει κανένας Εγκέλαδος.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°