Με (μόλις) 3,5 εκατ. ευρώ ο Σαββίδης πήρε το «Έθνος» στα… χέρια του!

savvidis-696x476

Προσφορά ύψους 3,58 εκατ. ευρώ για τα σήματα Εθνος, Εθνος της Κυριακής και Ημερησία κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία Dimera, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η προσφορά της Dimera κατανέμεται ως εξής: 3 εκατ. ευρώ για τα σήματα Εθνος και Εθνος της Κυριακής και 580 χιλ. ευρώ για το σήμα της Ημερησίας.

Η εταιρεία παραγωγής ΄Ανωση, κατακυρώθηκε στον κ.Χρήστο Χατζαρίδη που κατέθεσε προσφορά ύψους 25.000 ευρώ- σημειώνεται ότι η τιμή εκκίνησης είχε ορισθεί στις 20.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Χατζαρίδης, φέρεται να εκπροσωπεί εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Η Dimera ήταν η μόνη εταιρεία που κατέθεσε προσφορά (για τα βασικά σήματα του «Έθνους») και μάλιστα στην εκπνοή του χρόνου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το χρονικό

Στην αρχή της διαδικασίας δεν υπήρξε καμία προσφορά για τα περιουσιακά στοιχεία του Πήγασου. Στις 16.40 κατατέθηκε μέσω δικηγόρου η προσφορά του Ιβάν Σαββίδη για την Ημερησία.

Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας στις 16.59 και καθώς δεν υπήρχε ενδιαφέρον για τους τίτλους του ΕΘΝΟΥΣ κατατέθηκε η προσφορά από την πλευρά Σαββίδη.

Τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία της ΠΗΓΑΣΟΣ τα οποία δεν μεταβιβάστηκαν θα βγουν εκ νέου σε πλειστηριασμό τον Σεπτέμβριο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη