ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

tsipraskammenos079-img-0208-201502111423608290-1-1024x683

Εχουν ακόμη 700 μέρες στην εξουσία!

Ικανός χρόνος για να ξεπαστρέψουν όλους τους αντιπάλους τους με τη βοήθεια της Μέρκελ και του αριστερού Θεού!

Αλλωστε, ένας μετά τον άλλον οι αντίπαλοί τους παραδίνονται στους Τσίπρα-Πολάκη εκτός και αν τους προλάβει ο Αγιος Πέτρος.

Τα 2 χρόνια ως τις εκλογές του 2019 είναι πολύ μεγάλο διάστημα κι αν αναρωτηθείς γιατί ούτε ένας Ελληνας διαδηλωτής κατά της κυβέρνησης δεν έχει κατασκηνώσει στη πλατεία Συντάγματος αντιλαμβάνεστε ότι έχουν όλο το πεδίο ελεύθερο μπροστά τους για να κάνουν παιγνίδι και τον Πολάκη ασυγκράτητο.

Ποιος θα το πίστευε όταν κέρδισαν τις εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 ότι θα έφταναν σαν κυβέρνηση ως το καλοκαίρι του 2017 με Βαρουφάκη, capital controls και δημοψηφίσματα.

Με μια πορεία στα άκρα και τα γκάζια στην τσίτα αλλά και στην κόψη του ξυραφιού. Ο Τσίπρας έχει λοιπόν 2 ακόμη χρόνια στην εξουσία για να γυρίσει τούμπα τις δημοσκοπήσεις και να ξανακερδίσει τις εκλογές. Αλλωστε τα δύσκολα για τον Σύριζα πέρασαν κι΄αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν οι αντίπαλοί του.

Η κυβέρνηση έχει μπροστά της δύο χρόνια πεδιάδα-ανέφελα με τους οπαδούς της ΝΔ να χτυποκαρδούν κάθε φορά που σκάει μια μεγάλη υπόθεση και ο Κυριάκος αμήχανος μένει πίσω και αφήνει σε άλλους την πρωτοβουλία.

Παρά τις 15 μονάδες διαφορά που δίνει ο Αλαφούζος (ο οποίος χθες ήταν θανάσιμος εχθρός του Μαρινάκη και σήμερα αδελφικός φίλος) αντιλαμβάνεστε ότι η αξιοπιστία των παραδοσιακών ΜΜΕ που απέμειναν είναι αντίστοιχη με τα εφήμερα συμφέροντα των μηντιαρχών. Δηλαδή απίδια μάντολες.

Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα πρέπει από εδώ και στο εξής να κάνουν ολέθρια λάθη για να δώσουν άνετη νίκη στον Κυριάκο. Την ίδια στιγμή στο καραμανλικό στρατόπεδο υπάρχουν ζυμώσεις και πολύ σύντομα θα λάβει σάρκα και οστά και το κόμμα, το γνήσιο, το καραμανλικό.

Τα ίδια χάλια και στο ΠΑΣΟΚ με την Φώφη να έχει γαντζωθεί στην καρέκλα και το πιο πιθανό είναι τελικά να μην κάνει ούτε εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού από τη βάση. Και στο χώρο της κεντροαριστεράς είναι σχεδόν απίθανο να μην υπάρξει νέο κόμμα.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ακούγεται έντονα το όνομα του Νίκου Χριστοδουλάκη.

Ο Τσίπρας λοιπόν από εδώ και στο εξής έχει ως μόνο αντίπαλο τον κακό εαυτό του. Οσοι αναρωτιούνται πως κατάφεραν Τσίπρας και Καμμένος να φθάσουν ως εδώ την απάντηση την έχει δώσει ο Μακιαβέλι:

-H τύχη είναι γυναίκα και είναι με το μέρος των τολμηρών…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη