Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

ImageGen

Αν υπήρχε δημοσιογραφία στην Ελλάδα, τότε η Ένωση Συντακτών θα έκανε απεργία στο σκάι διότι δεν επέτρεψε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να αναφερθεί στην πληροφορία του, ότι πρώην σύντροφοι του Τσίπρα είναι αυτοί που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Αν υπήρχε δημοσιογραφία στην Ελλάδα, τότε η Ένωση Συντακτών θα είχε διαγράψει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τις μαλακίες που αμολάει, προκειμένου να δικαιολογήσει την “αποκάλυψη” του για τους πρώην συνεργάτες του Τσίπρα.

Αν υπήρχε Ελλάδα, δεν θα ήταν ήρωας και θύμα της… ελευθεροτυπίας ο Μπογδάνος που δουλεύει τον κόσμο πιο ξετσίπωτα από τον Τσίπρα. Τι είπε δημόσια ο Μπογδάνος για να… αποδείξει την αλήθεια της “πληροφορίας” του, σχετικά με τους πρώην κολλητούς του Τσίπρα; “Μπορώ να στοιχειοθετήσω τη φράση για τους πρώην συνεργάτες του πρωθυπουργού από δημοσιεύματα των εφημερίδων και από μια ιστορική ανασκόπηση της νεότερης Ιστορίας της Ελλάδος”

Πως να γλυτώσει αυτός ο κοσμάκης όταν είναι οι Τσίπρες από τη μια και από την άλλη οι Μπογδάνοι.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη