Ρουκέτα Φίλη κατά Καμμένου – Συμφωνεί να συσταθεί Εξεταστική για τις συνομιλίες με τον ισοβίτη!

kammenos-filis-696x388

«Δεν θα είχα αντίρρηση για Εξεταστική στον Καμμένο», λέει ο Νίκος Φίλης μιλώντας σε ιστοσελίδα.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας ξεκάθαρα θέση για την υπόθεση Καμένου, πέρα από την διαπίστωση ότι η υπόθεση προκαλεί πολιτικές παρενέργειες στην κυβέρνηση παραδέχεται ότι υπάρχει θέμα εμπλοκής του υπουργού στα θέματα Δικαιοσύνης.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πέρα από τις πολιτικές παρενέργειες, το κύριο είναι να αφεθεί η Δικαιοσύνη απερίσπαστη να διερευνήσει το έγκλημα του NOOR 1».

Ωστόσο όπως σημειώνει: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρό θέμα δεοντολογίας εκ μέρους του υπουργού Άμυνας. Ο ίδιος είπε ότι όποιες επικοινωνίες είχε, τις είχε για να διευκολύνει και όχι για να υποκαταστήσει τη δικαιοσύνη. Το μείζον θέμα είναι τα ναρκωτικά και αυτό πρέπει να εξεταστεί. Τρεις τόνοι ηρωίνης δεν μπορούν να συγκριθούν με άλλα αδικήματα. Με αυτή την έννοια δεν θα είχα καμία αντίρρηση να γίνει αυτή η συζήτηση στη Βουλή».

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται την ίδια την ποινική διάσταση στην οποία εστιάζει το Μέγαρο Μαξίμου για να δικαιολογήσει την έκταση που έχει λάβει η υπόθεση, σχετικά με το φορτίο ηρωίνης του Noor 1, λέγοντας πως μόνο από την διάσταση αυτή, θα πρέπει να γίνει Εξεταστική Επιτροπή.

«Όχι, προσωπικά, δεν θα είχα αντίρρηση για την Εξεταστική, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα εντάσσονταν σε ένα πλαίσιο κομματικής αντιδικίας, που τελικά, θα παρεμπόδιζε το έργο της Δικαιοσύνης. Αυτή η σκέψη φαίνεται ότι πρυτάνευσε και η κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση της ΝΔ. Σημειώνω, πάντως, ότι και ο κ. Καμμένος στη Βουλή απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, φάνηκε πρόθυμος να γίνει συζήτηση στη Βουλή.»

Να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση του Νίκου Φίλη, έρχεται λίγες ώρες μετά το αίτημα της Νέα Δημοκρατίας για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή προκειμένου να διερευνηθούν οι ευθύνες της εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου μετά την αποκάλυψη των συνομιλιών του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη