Στο Μαξίμου τρέμουν τις εξελίξεις για τη ΣΕΚΑΠ – Επιβλήθηκε «σιγή ασυρμάτου» για Ιβάν

Savvidis-Tsipras-1-1-696x483

Στο Μαξίμου τρέμουν στην κυριολεξία τις εξελίξεις στην υπόθεση των πλοίων, που ήταν φορτωμένα με λαθραία τσιγάρα.

Ενδεχόμενη ανάμειξη εταιρειών του Ιβάν Σαββίδη σε παράνομη συνναλλαγή, και πιο συγκεκριμένα της ΣΕΚΑΠ (αν και κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί ακόμη) τινάζει στον αέρα ολόκληρη την κυβέρνηση.

Γιατί δεν είναι μόνο ο Πάνος Καμμένος που είχε προνομιακές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ, αλλά σχεδόν ολόκληρη η κυβέρνηση.

Άλλωστε το Μαξίμου τον είχε χρησιμοποιήσει ως πολιορκητικό κλοιό για την άλωση των Μέσων Ενημέρωσης, φτάνοντας σε σημείο η κυβέρνηση να φέρει τροπολογία στη Βουλή, με την οποία χάρισε πρόστιμο 34 εκατομμυρίων ευρώ που είχε επιβληθεί στη ΣΕΚΑΠ για παλαιότερη υπόθεση λαθρεμπορίας.

Στα κορυφαία κυβερνητικά κλιμάκια, τρέμουν το ενδεχόμενο να εξελιχτεί ο Σαββίδης σε Κοσκωτά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε οι δραστηριότητες του πολυπράγμονα επιχειρηματία, βρίσκονται εδώ και καιρό στο «μικροσκόπιο» των Αμερικανικών Υπηρεσιών, οπότε κάθε απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου από την κυβέρνηση θα πέσει στο κενό.

Εντολή από Μαξίμου για… σιγή ασυρμάτου

Το κλίμα στις σχέσεις ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και το Μαξίμου, έχει αλλάξει ριζικά το τελευταίο διάστημα.

Το Μαξίμου έχει δώσει εντολή σε δύο υπουργούς να σταματήσουν κάθε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ.

Τα μηνύματα ανταλλάσσονται πλέον μέσω… αγγελιοφόρων και όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή, εμπεριέχουν προειδοποιήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει σταματήσει το τελευταίο διάστημα τις δημόσιες εμφανίσεις του και τις παρεμβάσεις του, στα Μέσα Ενημέρωσης.

Αφιερώνει πολύ χρόνο σε συσκέψεις με δύο διακεκριμένους ποινικολόγους, οι οποίοι παρακολουθούν την εξέλιξη στο μέτωπο της ΣΕΚΑΠ, ενώ άρχισε να ανησυχεί και για την επένδυση στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, γιατί τα μηνύματα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, δεν είναι και τόσο καλά.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη