Tη Κυριακή βγαίνει δημοσκόπηση που φέρνει πρώτο τον Σύριζα!

pappastsipras2479191-1024x640

Όπως μας πληροφορούν κάτι συριζαίϊκα μέσα ενημέρωσης, την Κυριακή θα έχουμε μεγάλη δημοσκόπηση. Το νέο δεν είναι αυτό αλλά ότι στην έρευνα που θα δημοσιευτεί θα… προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ..
Πράγματι ο καύσωνας τους έχει βαρέσει στο κεφάλι. Διότι δεν μπορεί να είναι τόσο απροκάλυπτα γλείφτες και σαν τους γυμνοσάλιαγκες να βγάζουν τέτοιες δημοσκοπήσεις;
Είναι μεγάλος ο πανικός της κυβέρνησης που κάνει ακόμη και τέτοιες έρευνες που είναι προφανές ότι τις δίνει σε διάφορους ένας παπατζής της δεκάρας που βλέπει ότι έρχεται η σφαλιάρα και κάνει ό,τι μπορεί για να διασωθεί.
Πρόκειται για τόσο αστεία προπαγάνδα που είναι μεν ανάξια λόγου αλλά έχει την πλάκα της. Όποιον κι αν ρωτήσεις σήμερα στο δρόμο δεν θα σου πει ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ γιατί ντρέπεται να το πει.
Όποιον κι αν ρωτήσεις θα σου πει ότι το σκέφτεται, ότι ναι ψήφισε το 2015 Τσίπρα αλλά τώρα είναι απογοητευμένος κ.λπ. Κανείς δεν θα σου πει μετά βεβαιότητας ότι θα ψηφίσει κάποιο από τα δύο κυβερνητικά κόμματα. Με ψεύτικα γκάλοπ, με τα οποία γελάνε και οι μαϊμούδες στη ζούγκλα δεν κάνεις πολιτική και δεν κοροϊδεύεις τον κόσμο. Και σίγουρα δεν αποδεικνύεις στο αφεντικό ότι είναι άξιος ο μισθός σου.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°