Στον καπιταλισμό και ο θάνατος κοστίζει ακριβά μάγκες

377938

Συνέντευξη έδωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης στα Νέα. Για όσους παραξενεύονται που ο Κωστής Χατζηδάκης είναι αντιπρόεδρος στην Ν.Δ. ας θυμηθούν ότι πρόεδρος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέντευξη ο Κωστής Χατζηδάκης ξεκαθάρισε ότι ο τόπος έχει ανάγκη από μια κανονική ευρωπαϊκή κυβέρνηση με κορμό την Ν.Δ. και όχι από μια κανονική ευρωπαϊκή κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν διευκρίνισε βέβαια το “γιατί”, αλλά σίγουρα θα έχει τους λόγους του.

Ως προς το σχέδιο που πρόκειται να ακολουθήσει το κόμμα της Ν.Δ. ώστε να ξανακαταλάβει την εξουσία από τους κομμουνιστές, ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε ότι πρέπει να βασιστεί σε τρεις άξονες:

Πρώτον, να καταδείξει εκ του αποτελέσματος ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα κάνει τους φτωχούς φτωχότερους. Γι’ αυτό ήδη έχει σχηματιστεί επιτελείο το οποίο ψάχνει αυτούς που στο παρελθόν ήταν φτωχοί και τώρα είναι φτωχότεροι. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν μετράει.

Δεύτερον, να προβάλλει τις θέσεις της και όχι τις θέσεις του Γιάνη Βαρουφάκη. Διότι ο κόσμος γνωρίζει τις θέσεις του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά δεν γνωρίζει τις θέσεις της Ν.Δ.

Τρίτον, να προχωρήσει σε ανανέωση προσώπων με το να περιλάβει στα ψηφοδέλτια της ανθρώπους νέους σε ηλικία και ιδέες. Αυτόν τον Μητσοτάκη τον έχει βαρεθεί ο κόσμος τόσα χρόνια.

Βέβαια τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως άλλωστε τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης. Άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρόεδρος του κόμματος. Ο Κωστής Χατζηδάκης είναι ένας απλός αντιπρόεδρος.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη