ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Επίκεινται συλλήψεις

karamanlis-e1503845878516-1024x862

Επίκεινται συλλήψεις 3 πασίγνωστων ολιγαρχών οι οποίες θα προκαλέσουν πάταγο.

Μαζί με τους ολιγάρχες θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ακόμη και για υπουργό-οι πληροφορίες δεν διευκρινίζουν εάν πρόκειται για πρώην ή εν ενεργεία!

Είναι τέτοια η αγωνία των συγκεκριμένων ολιγαρχών οι οποίοι έχουν ανοιχτά μέτωπα με την Δικαιοσύνη ώστε δεν ξεσπούν μόνο κατά του Τσίπρα αλλά και του Μητσοτάκη που δεν κατάφερε να εξαναγκάσει τον πρωθυπουργό να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές.

Ολα αυτά προμηνύουν έναν εκρηκτικό χειμώνα στην διάρκεια του οποίου θα φάει η μύγα σίδερο που λένε. Στο μεταξύ ο ένας από τους 3 ολιγάρχες που πρόκειται να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη είχε ραντεβού με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή από τον οποίο ζήτησε να μεσολαβήσει ώστε να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια με χειροπέδες. Ο Καραμανλής τον άκουσε μεν αλλά δεν δεσμεύθηκε ότι θα μιλήσει στον Τσίπρα.

Ο Καραμανλής παραπονέθηκε στον τρομαγμένο ολιγάρχη γιατί δεν τον στήριξε κανείς παρά μόνο καυτές Ρωσίδες της KGB όταν επιχείρησε να τον δολοφονήσει ο Μιχάλης Καρχιμάκης με το σχέδιο Πυθία!

Η συνέχεια του Σχεδίου Πυθία θα μπορούσε να έχει ως εξής:

Eργοστάσιο που θα συναρμολογηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε υπόγεια κελιά του Αγίου Όρους με σκοπό να τυπώνει πληθωριστικές ΝΕΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ με ημίγυμνες ρωσίδες της KGB να έχουν δημιουργήσει ασφυκτικό κλοιό ασφαλείας ώστε να μην περάσει ο αδίστακτος παρ΄ολίγο εκτελεστής του Καραμανλή, Μιχάλης Καρχιμάκης, και το ανατινάξει. Το ρωσικής προέλευσης εργοστάσιο που θα τυπώνει πληθωριστικές δραχμές στα υπόγεια κελιά του Αγίου Ορους είναι συνέχεια του σκοτεινού σχεδίου Πυθία που παρ΄ολίγο να στοιχίσει την ζωή του Κώστα Καραμανλή τον οποίο θα δολοφονούσε ο Καρχιμάκης ντυμένος οξυδερκής Γιάννης Ανδριανός-έγινε διάσημος από το DVD του Θέμου.

Οσο τρελά κι αν σας ακούγονται αυτά τα σενάρια ετοιμασθείτε να τα ζήσετε μέχρι τέλους για να μάθετε να ψηφίζετε. Δεν υπάρχει γυρισμός, δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής.

Tην ισραηλινή Mossad, την βρετανική ΜΙ6 και την αμερικανική CIA φωτογράφιζε το πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη, αναφορικά με την διερεύνηση των στοιχείων που έχουν βρεθεί για το σχέδιο δολοφονίας (!) του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008. Ολες αυτές οι φοβερές υπηρεσίες συνασπίσθηκαν για να δολοφονήσουν τον καραμπιφτέκα Καραμανλή αλλά την τελευταία στιγμή καλογυμνασμάνοι Ρώσοι πράκτορες αποδεκάτισαν τους κακούς και εντόπισαν τον εκτελεστή Καρχιμάκη.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°