Κατάντησαν το ΑΠΕ κυβερνητικό παραμάγαζο παραπληροφόρησης

katantisan-to-ape-kubernitiko-paramagazo-parapliroforisis

Και ξαφνικά χθες βοά το διαδίκτυο. «Χαστούκι στη ΝΔ από την Εσθονία. Μόνον 8 χώρες συμμετείχαν στο αντικομμουνιστικό συνέδριο της ντροπής».

Τι έγινε ρε παιδιά; Άκουσαν τον Κοντονή οι Ευρωπαίοι και δεν πήγαν στο Ταλίν; Είχε δίκιο ο Τσίπρας και τα πρώην κομμουνιστάκια; Μήπως τελικά ο Σταλινισμός ήταν μια καλή περίοδος της ανθρωπότητας;

Η είδηση για τη μη συμμετοχή των χωρών στο συνέδριο ξεκίνησε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Είναι το ίδιο ξεφτιλισμένο πρακτορείο του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαζε δημοσκοπήσεις για να δείξει ότι ο Τσίπρας πάει καλά. Είναι το ίδιο που πλαστογράφησε έγγραφα και στοχοποίησε δημοσιογράφο στην Αμερική επειδή αυτός κυνηγούσε τον Νίκο Παππά για να δει που πάει.

Αυτό το πρακτορείο, λοιπόν, που το πληρώνουμε όλοι εμείς, όπως και την ΕΡΤ έγραψε χθες και το πήραν όλοι μετά:

«Μόνο οκτώ από τις 27 χώρες-μέλη της Ε.Ε. συμμετείχαν σήμερα στο συνέδριο που διοργάνωσε η Εσθονική Προεδρία αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την έκδοση διακήρυξης την οποία υπογράφουν οι εκπρόσωποι των εξής χωρών: Εσθονίας, Λετονίας, Λιθουανίας, Πολωνίας, Κροατίας, Ουγγαρίας, Τσεχίας και Σλοβακίας.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε από το αρμόδιο υπουργείο της Εσθονίας χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στο συνέδριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα συμπεράσματα του συνεδρίου που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης της Εσθονίας και τα οποία υπογράφονται από τις αντιπροσωπείες μόνον των 8 ευρωπαϊκών χωρών που συμμετείχαν, ουδεμία αναφορά γίνεται στα εγκλήματα του ναζισμού, παρόλο που υποτίθεται ότι ήταν το θέμα του συνεδρίου, αλλά γίνονται μόνο καταγγελίες κατά πρώην κομμουνιστικών καθεστώτων.

Η προσπάθεια εξομοίωσης των εγκλημάτων του ναζισμού και του κομμουνισμού στο συνέδριο αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αρνήθηκε να παραστεί στο συνέδριο καθώς επιχειρήθηκε ταύτιση του κομμουνισμού με τον ναζισμό. «Εμείς ποτέ δεν θεωρήσαμε ότι ο κομμουνισμός είναι μια εγκληματική ιδεολογία, όπως ο ναζισμός» είπε ο Σταύρος Κοντονής.

Το δημοσίευμα αναπαράχθηκε αμέσως από την γνωστή ιστοσελίδα του μεγάλου δημοσιογράφου της ντροπής της αριστεράς και στη συνέχεια το πήραν και υπουργοί με πρώτο τον Πολάκη ο οποίος πανηγύριζε: «Α ρε Αλέξη ,έβαλες το Σταύρο και ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΤΕ τη χώρα!!!!!!
……κλαίνε στην Πειραιώς για το ρεζιλίκι (τους)».

Αυτά έγραψε ο υπουργός ενώ σήμερα η Αυγή κάνει πρώτο θέμα αυτή την είδηση η οποία είναι ψεύτικη,fakenewsδηλαδή, με τίτλο: «Το ξέπλυμα του ναζισμού απέτυχε».

Και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι άλλη είναι η αλήθεια. Ότι στο συνέδριο της Εσθονίας για τα κομμουνιστικά εγκλήματα (του σταλινισμού έστω) πήραν μέρος 27 χώρες και μόνο η Ελλάδα δεν πήγε. Όλοι μαζί και ο ψωριάρης μόνος. Από τις 27 χώρες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, 8 κυρίως του πρώην ανατολικού μπλοκ έκαναν ξεχωριστή συνάντηση και υπέγραψαν ανακοινωθέν για την περαιτέρω διερεύνηση των εγκλημάτων. Αυτή ήταν η αλήθεια και η αριστερή προπαγάνδα, με όπλο το Αθηναϊκό Πρακτορείο έκαναν το άσπρο – μαύρο.

Τέτοια ξεφτίλα. Νόμιζαν ότι δεν θα το καταλάβαινε κανείς στην εποχή που τίποτε δεν μένει κρυφό. Αν είχαν τσίπα θα είχαν διώξει όλους τους υπεύθυνους στο ΑΠΕ για την ψεύτικη, σκοπίμως, είδηση. Αν είχαν λίγη αίσθηση της πραγματικότητας άνθρωποι σαν τον Πολάκη θα έβαζαν την ουρά στα σκέλια από ντροπή. Αν ήταν σοβαροί, φυλλάδες όπως η Αυγή θα είχαν πάψει να κυκλοφορούν.

Αλλά που να βρεθεί λίγη έστω σοβαρότητα. Τα χαλκεία του Μαξίμου μαγείρεψαν μια είδηση και την σέρβιραν για να δείξουν τη δική τους αλήθεια. Που είναι ένα τεράστιο ψέμα.

Και μια υπενθύμιση. Σαν σήμερα ο Χιτλεράκος και ο Σταλινάκος υπέγραψαν τη συμφωνία η οποία οδήγησε στον διαμελισμό της Πολωνίας, στο έγκλημα του Κατύν. Τι ωραία συνεργασία ναζιστών με κομμουνιστές…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη