ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ! Η Κυβέρνηση αναλαμβάνει δεσμεύσεις στους δανειστές που δεν τηρούνται – Τώρα ψάχνει να βρει τους…

12310

Η κυβέρνηση έχει αναλάβει συγκεκριμένη δέσμευση προς τους θεσμούς, για περιορισμό των συμβασιούχων του Δημοσίου, και κυρίως ΟΤΑ, ωστόσο δεν γνωρίζει πόσοι και που εργάζονται.

Αυτό αποκαλύπτει εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία καλούνται φορείς και οργανισμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να διορθώσουν «λάθη ή/και ελλείψεις στις καταχωρίσεις του φορέα σας στην εφαρμογή του Μητρώου Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου».

η εγκύκλιος εστάλη στις 4 Αυγούστου και αναφέρει πως υπήρχε προθεσμία ολοκλήρωσης των απαιτούμενων ενεργειών μέχρι την 7η Ιουλίου, η οποία παρήλθε χωρίς ανταπόκριση, «αν και έχει παρέλθει πλέον εύλογο χρονικό διάστημα», όπως γράφεται χαρακτηριστικά στην εγκύκλιο.

Η αρχική εγκύκλιος, με την οποία ζητούνταν να περαστούν διορθώσεις ή να συμπληρωθούν ελλείψεις, είχε αποσταλεί στις 16 Ιουνίου 2017.
Πάντως για να πραγματοποιηθεί αυτή η διαδικασία, απαιτείται έγκυρη καταγραφή και επικαιροποίηση των απασχολουμένων και ειδικά των συμβασιούχων, ιδιαίτερα στον αστερισμό των νομικών προσώπων και των επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει οι δήμοι. Το θέμα των συμβασιούχων θα αποτελέσει αναμφίβολα μια από τις «καυτές πατάτες» για την κυβέρνηση τους επόμενους μήνες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη