ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ! ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

kyriama

Η κυβέρνηση στον κατηφορικό δρόμο που έχει επιλέξει βρήκε ένα απροσδόκητο «σύμμαχο» στο πρόσωπο της μέλλουσας Πρώτης Κυρίας Μαρέβα Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Είναι αδιανόητο το γεγονός ότι πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, η κυρία αυτή παρεμβαίνει στα μείζοντα θέματα της χώρας όντας ένας μη θεσμικός παράγοντας όπως ο σύζυγός της Κυριάκος Μητσοτάκης που είναι αρχηγός της ΝΔ και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

Η Ελληπολωνέζα τοποθετήθηκε για όλους και για όλα στην Die Welt και είπε ότι όλα βαίνουν καλώς. Η ανάπτυξη ήρθε και μία καινούργια εποχή ξεκινάει στον τόπο. Είτε είναι ανόητη, είτε έχει δόλο αλλά σε κάθε περίπτωση εκθέτει τον άνδτρα της που διατρανώνει ότι η χώρα είναι στο βούρκο.

Αυτή είναι άλλωστε η γραμμή που θα ακολουθήσει ο αρχηγός της ΝΔ στην εμφάνισή του στη ΔΕΘ ενόψει τρίτης αξιολόγησης.

Αλλά ας δούμε τι ακριβώς είπε η Μαρέβα! Είπε ότι υπάρχει βελτίωση του κλίματος στην οικονομία της Ελλάδας αλλά αυτό δεν οφείλεται στον κ. Τσίπρα αλλά στην προοπτική της αλλαγής της διακυβέρνησης της χώρας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πειραιώς τραβάνε τις κ@λότριχές τους αφού καλύτερο αυτογκολ δεν θα μπορούσε να σημειωθεί.

«Εάν εξέλθουμε τώρα από την κρίση θα είναι παρά τον Τσίπρα και όχι εξαιτίας του Τσίπρα», είπε στη Die Welt η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ και συνεχίζει: «Αυτό που βελτιώνει το κλίμα είναι η προοπτική της κυοφορούμενης κυβερνητικής αλλαγής. Οι εκλογές αναμένεται να γίνουν το 2018 και στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται σημαντικά της συντηρητικής-φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας. Αυτό οφείλεται και στο ότι οι επιχειρηματίες διαμαρτύρονται για τη γραφειοκρατία, την οικογενειοκρατία και την υψηλή φορολογική επιβάρυνση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε.

Ένα πολύ μεγάλος λάθος που διέπραξε ακόμη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη είναι πώς εμφανίστηκε να έχει λόγο στα της Νέας Δημοκρατίας και να προκαλεί συνειρμό στους Έλληνες, «αν τα δηλώνει αυτά τώρα τί θα πράξει όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση και ο σύζυγος της πρωθυπουργός της Ελλάδας;».

Διαπιστώνει μάλιστα, ενισχύοντας το ρεπορτάζ του γερμανικού ΜΜΕ ότι «η οικονομία αναπτύσσεται και πάλι και οι Έλληνες αξιοποιούν την ευκαιρία» δηλώνοντας πώς «τους πρώτους μήνες του έτους η ελληνική οικονομία αναπτύχθηκε οριακά, ενώ για όλη τη χρονιά συνολικά αναμένεται ένα συν της τάξης του 2%, το οποίο θα συνιστούσε ουσιαστική μεταβολή». Ακόμη και στην κυβέρνηση πλέον είναι διστακτικοί να το πουν αυτό.

Επειδή είναι προφανές ότι σύντομα η Κυβέρνηση των κατσαπλιάδων θα πέσει και θα μας φορτωθεί αναγκαστικά η ΝΔ για ακόμη μία φορά, τουλάχιστον ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να συμμαζέψει τα του οίκου του!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη