ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ O (υφυπουργός Παιδείας) Ζουράρις δεν γνωρίζει πότε θα ανοίξουν τα σχολεία!

zoyraris_3-696x495

«Είμαστε υπό χρεοκοπία, και είμαστε αποικία χρέους, μια νικημένη χώρα, και μια νικημένη χώρα υφίσταται τα πάντα» δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις στον ΣΚΑΪ.

«Είμαστε λίγο χειρότερα από την Ινδία, και αυτοί το ίδιο πρόβλημα είχαν» πρόσθεσε ερωτηθείς για την έξοδο των Ελλήνων φοιτητών στο εξωτερικό. «Σιγά – σιγά μπορεί να επιδιορθωθεί η κατάσταση, για την ώρα προσωρινώς καλά κάνουν και λένε ότι θα φύγουν. Έχουμε ξοδέψει 1 εκατ. ευρώ για κάθε αριστούχο για να φτάσουμε τα παιδιά σε κάθε επίπεδο» τόνισε.

Εντύπωση προκάλεσε πάντως το γεγονός πως ο Κώστας Ζουράρις αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση για θέματα της επικαιρότητας ή του υπουργείου Παιδείας, όπως για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία, απαντώντας χαρακτηριστικά ότι «είμαι απολύτως προετοιμασμένος για την πλατονική οικειοπραγία μου».

«Έχουμε 56.000 Ελληνόπουλα σε όλο τον πλανήτη που μαθαίνουν ελληνικά και πολλά που δεν είναι και Ελληνόπουλα, αυτή είναι η αρμόδιότητά μου. Είμαι υφυπουργός για την ελληνόγλωσση παιδεία του εξωτερικού. Για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία θα ρωτήσετε τον υπουργό και τον έτερο υφυπουργό»» κατέληξε ο Κώστας Ζουράρις.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη