ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΦΩΝΑΖΕ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ÄÉÅÕÈÕÍÓÇ ÁËËÏÄÁÐÙÍ ÁÔÔÉÊÇÓ-ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÅÎÁÑÈÑÙÓÇÓ ÄÉÅÈÍÏÕÓ ÊÕÊËÙÌÁÔÏÓ ÄÉÁÊÉÍÇÓÇÓ ËÁÈÑÏÌÅÔÁÍÁÓÔÙÍ // ÔÏ ÊÔÇÑÉÏ ÔÇÓ Ä/ÍÓÇÓ ÁËËÏÄÁÐÙÍ ÓÔÇÍ Ë.ÐÅÔÑÏÕ ÑÁËËÇ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Ελληνική Αστυνομία το περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και το οποίο εξετάζουν οι Αρχές το απόγευμα του Σαββάτου (27/8/2017).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από τη διεύθυνση αλλοδαπών στην οδό Πειραιώς.

Ο ισλαμιστής που βρέθηκε έξω από το κτήριο, άρχισε να φωνάζει το γνωστό «Αλλαχού Ακμπάρ» με κρατούμενους να βγαίνουν στα παράθυρα και να αρχίζουν να φωνάζουν και εκείνοι, δημιουργώντας έτσι μία περίεργη κατάσταση…

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν να συλλάβουν τον ισλαμιστή που προέβη στην κίνηση αυτή και πλέον τον ανακρίνουν προκειμένου να διαπιστώσουν ποια είναι και αν έχει σχέση με τζιχαντιστές.

Πλέον, η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει αφού στην Ελλάδα ζουν και εργάζονται φανατικοί που πλέον, όπως διαβάσαμε, δεν διστάζουν να ξεσηκώνουν τους ομοθρησκούς τους.

Την ίδια στιγμή, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου αφού συνεχίζει να λέει ότι… μάλλον δεν υπάρχει κίνδυνος ισλαμιστικής απειλής στην Ελλάδα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη