ΤΩΡΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΡΟ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΖΩΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗ. ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΛΟΓΩ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

zoi-laskari10

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην Ιατροδικαστική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας, υπό την καθηγήτρια Χαρά Σπηλιωπούλου(με γνωστό παρελθόν από τη θητεία της στο ΕΣΚΑΝ, το όργανο για τους ντοπαρισμένους αθλητές που απέτυχε στο ρόλο του να ψάχνει και να βρίσκει φαρμάκια στον ελληνικό αθλητισμό), γίνεται η ιατροδικαστική εξέταση-νεκροτομή, στη σορό της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στους οικείους της.

Η κ.Σπηλιωπούλου, είναι η ιατροδικαστής-κι αυτό είναι το τραγικό- που είχε κάνει την ίδια εξέταση, στον γαμπρό εν ζωή της μεγάλης ηθοποιού, Βλάσση Μπονάτσο, που είχε πεθάνει πρόωρα και αιφνίδια λόγω πενυμονικού οιδήματος αλλά οι τοξικολογικές εξετάσεις, έδειχναν ότι είχε γίνει λήψη τοξικών ουσιών.

Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Την βρήκε νεκρή η μεγάλη κόρη της στο σπίτι τους στο Πόρτο Ράφτη. Λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι. Η Μάρθα Κουτουμάνου και η οικιακή βοηθός του σπιτιού έσπευσαν να καλέσουν τον οικογενειακό γιατρό ο οποίος αργότερα επιβεβαίωσε τον θάνατο από «ανακοπή καρδιάς», όπως ο ίδιος είχε απαοφανθεί.

Στη συνέχεια, η αστυνομία Μαρκοπούλου, παράγγειλε την ιατροδικαστική ξέταση, λόγω αιφνιδίου θανάτου.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη