ΧΑΜΟΣ… Σκληρή επίθεση του left.gr στα ΝΕΑ

20915643_1500391260027152_4149074415378578632_n_copy

Σκληρή επίθεση του left.gr στα ΝΕΑ με αφορμή το πρωτοσέλιδο για τον σταλινισμό.

Γράφει ο ιστότοτοπος του Σύριζα: Το είχαμε γραψει από το Σάββατο με την πρώτη επανακλυκλοφορία του φύλλου ( που καμία σχέση δεν έχει με το παραδοσιακό, όπως το ειχε μάθει ο κόσμος επι δεκαετίες και επί Χρ Λαμπράκη ) ότι τα ανα-(παρα)-μορφωμένα ΝΕΑ που εκδίδει πλεον ο όμιλος Μαρινάκη, θα χρησιμοποιηθούν για καθαρά πολιτικούς και οχι εκδοτικούς η ενημερωτικούς σκοπούς. Πριν αλέκτωρ φωνήσαι … Η αυτονόητη απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, να μη συμμετάσχει στο συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονία στο πλαίσιο της προεδρίας της στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα» έγινε πρωτοσέλιδο στα Μαρινάκεια πλέον ΝΕΑ.

Δυστυχώς η εφημερίδα δεν κυκλοφορεί την Κυριακή κι έτσι το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας την πρόλαβε στον αγώνα (αντικομμουνιστικού) δρόμου και εξέδωσε ανακοίνωση από χτες.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ του Μαρινάκη , με το σκίτσο του Στάλιν να δεσπόζει κάτω από τον τίτλο του, αναπαράγει με περισσή επιμέλεια την εμμονή της δεξιάς στη λεγόμενη «θεωρία των δύο άκρων». Με την ανιστόρητη εξίσωση του ναζισμού με τον κομμουνισμό το μόνο που καταφέρνουν είναι ο χρυσαυγιτισμός να… τρίβει τα χέρια του. Και τέλος ειναι φανερό οτι το πρωτοσέλιδο αυτο δεν κατατάσσεται στην “δημοσιογραφική άποψη” επάνω σε ένα θέμα, αλλά στην συντεταγμένη παραχάραξη και διαστροφή της ιστορικής αλήθειας, σαν κι αυτή που με τόση επιμέλεια, πραγματοποιούσαν τα μετεμφυλιακά καθεστώτα της λογοκρισίας, όταν η Αριστερά στην Ελλάδα, διωκόταν και εξοντώνονταν μαζικά στα Γιουρα, τις Λέρους, τα Μακρονησια, τις Γιάρους, τον Αι-Στράτη, αλλά και στα κολαστήρια της Ασφάλειας Πειραιά, της Βίδου, της Μπουμπουλίνας, της ΕΑΤ-ΕΣΑ …

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο πρώην (;) ιδιοκτήτης του Συγκροτήματος Σταύρος Ψυχάρης, του οποίου όλα τα “πρωτοπαλίκαρα” στελέχη και δημοσιογραφικές (λέμε τώρα ) πένες συνεχίζουν κανονικά στο τιμόνι και της νέας έκδοσης Βηματος και Νεων …, στον καιρό της χούντας ήταν πολύ κοντά στο τον υπ. Τύπου ( δηλαδή λογοκρισίας επι του Τύπου και Προπαγάνδας ) Βύρωνα Σταματόπουλο ο οποίος μάλιστα έγινε και κουμπάρος του και βάφτισε τον μεγάλο του γιο..

psyx2

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη