EΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Παρέμβαση-βόμβα από τη μαμά της Δούκισσας Νομικού Η Ούρσουλα Νομικού δεν θα είναι τελικά υποψήφια για τη ηγεσία της Κεντροαριστεράς

NOMIKOUimage.ashx_

Πολυπολιτισμική παρέμβαση-βόμβα από την καυτή μαμά της Δούκισσας Νομικού. Η Ούρσουλα λοιπόν θέλοντας να αποδείξει ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει φόρεσε το σορτσάκι της ώστε να μας αποκαλύψει τις καλλίγραμες γάμπες της. Εν ολίγοις ξέσπασε φωτιά σε γέρικο αχυρώνα, οι θαλασσιές οι χάντρες κομπολόι δίχως χάντρες κλπ.

Μόνο ο συγχωρεμένος ο Φίνος (Φιλμ) θα μπορούσε να αποδώσει το μεγαλείο της οικογένειας Νομικού η οποία πανευτυχής πλέον πανηγυρίζει για την πετυχημένη αποκατάσταση της κόρης της η οποία ως γνωστόν παντρεύτηκε τον μάνατζερ Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο.
2265077
H Ούρσουλα Νομικού τα τελευταία 24ωρα δεν μπορούσε να κλείσει μάτι. Πασόκα από παιδί εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς απέναντι στον Τσώρτσιλ Θεοχαρόπουλο. Ο Νομικός όμως χτύπησε την γροθιά του στο τραπέζι και την επανέφερε στην τάξη

-Δεν θ΄αφήσουμε τον γάμο να πάμε για πουρνάρια…

Ετσι η Ούρσουλα δεν κατεβαίνει απέναντι στον οξυδερκή Καμίνη και τους υπόλοιπους σατυροβαρκάρηδες υποψηφίους.

Η Ούρσουλα Νομικού η οποία διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί και είναι πολύ νέα σε καμμία περίπτωση δεν βιάζεται να υποδυθεί τον ρόλο της γιαγιάς Ούρσουλας. Αντίθετα θα μπορούσε να υποδυθεί-παρότι μελαχρινή-τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στις Θαλασσιές τις χάντρες στο πλευρό του γιόγκι Φαίδωνα Γεωργίτση. Mια και είμαστε σε κλίμα Φινος Φιλμ και βγήκε και ο ΕΝΦΙΑ ενώ ο Κυριάκος δεν τραβάει ώστε να απαλλαγούμε από τον Αλέξη τον Φορομπήχτη, διαβάστε τη ζωή του Φαίδωνα Γεωργίτση όπως την παρουσίασες το People που διευθύνει η Σόνια Καζόνι.

Kάθε πρωί καλημερίζει τον ήλιο από το κτήμα του στο Κορωπί. Αυτό που αγόρασε πριν από είκοσι πέντε χρόνια, όταν ο –έφηβος τότε– γιος του παραπονέθηκε: «Πατέρα, πότε επιτέλους θα πατήσουμε χώμα;».Ο χώρος ήταν άγριος κι αφιλόξενος, γεμάτος ξερόχορτα κι ερπετά. Έτσι, άρχισε αυτό που ήθελε και ήξερε να κάνει από μικρός, να δημιουργεί. «Εκείνη την εποχή, εμφανιζόμουν στο Καλημέρα Zωή και τη Λάμψη κι έπαιρνα καλό μισθό. Αλλά τα χρήματα ανέκαθεν λειτουργούσαν για μένα σαν βαρίδια, έπρεπε να τα ξοδεύω. Δημιουργικά, όχι σε ποτά, τσιγάρα και ξενύχτια. Αν έχω μια δεκάρα στην τσέπη μου, θα αγοράσω μια πέτρα για να χτίσω κάτι» λέει. Έτσι, κουβαλώντας πέτρες και άμμο, έφτιαξε το σπίτι αλλά και τον αμφιθεατρικό χώρο «Κεκρωπία», που συχνά στεγάζει τα όνειρά του στην υποκριτική, αλλά και κάποιων θιάσων που βρίσκονται σε περιοδεία.

Οι πρώτες του αναζητήσεις, ήταν στη Νέα Σμύρνη. Φτωχική γειτονιά, όπως οι περισσότερες στην Ελλάδα του 1939, οπότε και γεννήθηκε. Ο πατέρας του, αξιωματικός του Ναυτικού, αυστηρός αλλά και με κρυφές ευαισθησίες που φρόντιζε να εκδηλώνει γράφοντας χρονογραφήματα σ’ ένα λογοτεχνικό περιοδικό. Μια δυο φορές νοσηλεύτηκε σε κλινική, αφού,όπως έλεγαν οι γιατροί, «ήταν άρρωστος με τα νεύρα του». Η μητέρα του, Μαρία, μια τρυφερή, όμορφη γυναίκα, ήρθε από τη Σμύρνη με τον ξεριζωμό του 1922. Σε εκείνη οφείλει το σχήμα των ματιών του και στη γιαγιά του το χρώμα τους, που αργότερα θα μάγευε το σελιλόιντ. Δίπλα του μεγάλωνε η αδελφή του, Καίτη. Μέχρι που μια μέρα το 10χρονο κορίτσι, παίζοντας σε μια οικοδομή, έπαθε ατύχημα βυθίζοντας στο θρήνο την οικογένεια. «Ήμουν 3 χρόνων, αλλά θυμάμαι τη μέρα που πέθανε η Καίτη. Τα αναφιλητά της μάνας μου, τη θλίψη του πατέρα, τους συγγενείς που μ’ έπαιρναν παράμερα για να μου πουν τα γεγονότα» λέει για την πρώτη αυτή ισχυρή ανάμνηση.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη