ΑΓΡΙΟΣ ΣΚΟΤΩΜΟΣ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΧΩΡΑΦΙ» ΤΟΥ! ΜΥΛΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ!

gl

Η ήττα φέρνει γκρίνια αλλά αυτό που συμβαίνει με την Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ φαίνεται ότι είναι πολύ βαθύτερο με άγνωστες συνέπειες για το μέλλον της ομάδας.

Μετά τη νέα ήττα από την Φινλανδία εκδηλώθηκε όλη η υποβόσκουσα ένταση στις τάξεις της «επίσημης αγαπημένης» που, όπως φαίνεται, ξεκίνησε με την αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο λίγο πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το νέο γύρο έντασης ξεκίνησε ο αδερφός του Θανάσης, ο οποίος μετά την ήττα με 89-77 από τη Φινλανδία, δήλωσε ότι στην εθνική πρέπει να παίζουν «αυτοί που θέλουν να παίζουν με την ψυχή τους».

Άμεση ήταν η απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος κληθείς να τοποθετηθεί για το θέμα είπε «αυτά δεν υπάρχουν. Συγγνώμη κιόλας, αυτά δεν υπάρχουν το να παίξουν όσοι θέλουν… Δεν νομίζω ότι δεν θέλει κανένας. Είναι πολύ άσχημο να βγάζεις το δάχτυλο και να δείχνεις κάποια άτομα όταν είσαι σε μια ομάδα. Εδώ δεν παίζουμε τένις, είναι ομαδικό το άθλημα. Αυτά δεν υπάρχουν, αλλά πέραν τούτου τώρα δεν μπορούμε να κλάψουμε, αύριο παίζουμε την πρόκριση».

Θέση πήρε και ο συνήθων χαμηλών τόνων Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος μετά από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων τόνισε πως όλοι στην Εθνική θέλουν να κερδίζει η ομάδα, πως οι διεθνείς αδικούν τους εαυτούς τους με τις τρεις συνεχόμενες ήττες και πως τα πάντα εξαρτώνται ακόμα απ’ αυτούς και το ματς με την Πολωνία.

Μετά τις αντιδράσεις ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επιχείρησε – άγνωστο με ποιο αποτέλεσμα – να χαμηλώσει τους τόνους και να κλείσει όπως-όπως την πληγή που άνοιξε με τη δήλωσή του γράφοντας στο Instagram ότι «πολλές φορές όταν είσαι ψυχικά φορτισμένος γίνεσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις του και στις δηλώσεις σου. Δεν αποτελώ εξαίρεση σε αυτό. Πρόθεσή μου δεν ήταν να στοχοποιήσω κάποιον συμπαίκτη μου. Αλλά να μας εμψυχώσω για τον αυριανό τελικό. Να είμαστε παθιασμένοι, ψυχωμένοι και πάνω από όλα να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη. ΕΛΛΑΣ»!

Το κακό κλίμα που υπάρχει για την εθνική ομάδα αποτυπώθηκε και από την αντίδραση Ελλήνων φιλάθλων όταν εντόπισαν τον ΓΓ της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη στη Χάρτβαλ Αρένα. Ανάμεσα στα πάμπολλα κοσμητικά με τα οποία τον στόλισαν ήταν και ορισμένες ύβρεις, αλλά η κοινή συνισταμένη ήταν η απαίτηση για παραίτηση. «Σαράντα χρόνια στην καρέκλα, σηκωθείτε φύγετε επιτέλους». «Την καταντήσατε σαν τα μούτρα σας την Εθνική, εσύ και ο άλλος». «Δεν κοιτάς τα χάλια μας, πας και στο ραδιόφωνο για δηλώσεις». «Είστε καρεκλοκένταυροι, ντροπή σας».

Ο… άλλος είναι φυσικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος αποχώρησε χθες από το Ελσίνκι, σε μία κίνηση που χαρακτηρίστηκε από τους παρατρεχάμενούς του «προγραμματισμένη», λες και συγχωρείται η προγραμματισμένη απουσία από τους κρισιμότερους αγώνες της Εθνικής.

Μαθεύτηκε μάλιστα, από τον ίδιο τον Τσαγκρώνη, ότι ο ισχυρός ανήρ της Ομοσπονδίας θα απουσιάσει και από τον πρώτο αγώνα της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη, εάν υπάρξει τέτοιος. Με άλλα λόγια, θα λάμψει διά της απουσίας του από όλους τους αγώνες που μπορεί να σηματοδοτήσουν αποτυχία και πισωγύρισμα. Ίσως τον δούμε σημαιοστολισμένο στον προημιτελικό.

Βόμβες και από τον Γιώργο Καρατζαφέρη!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πικραμένος με τις ήττες της Εθνικής και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη