Αποκαλυψη Τα παπαγαλάκια της Eldorado Gold και η Κόκκινη Eldorado που ετοιμάζει ο Σύριζα

eldounnamed

Ελληνική κρατική Eldorado Gold ετοιμάζει ο Σύριζα μέσα από την διαδικασία Σεισάχθειας. Ολοι ο Ελληνες πολίτες θα μπορούν να γίνουν μέτοχοι της Κόκκινης Eldorado που θα είναι μια εταιρία λαικής βάσης που θα δίνει την δυνατότητα στον κάθε πολίτη να είναι και χρυσοθήρας. Η Κόκκινη Eldorado θα διοργανώνει και rave parties με σκοπό την ενίσχυση της κατανάλωσης της ινδικής κάναβης.

Η Kόκκινη Eldorado θα φροντίζει αντί να καταστρέφει το περιβάλλον να μετατρέψει στην Ελλάδα σε ένα τροπικό δάσος αντί για χέστρα 20 εκατομμυρίων τουριστών που είναι σήμερα-οι οποίοι κάθε καλοκαίρι μας χέζουν και φεύγουν. Αυτό εμείς το αποκαλούμε τουριστική βιομηχανία. Αν αυτό είναι επένδυση και ανάπτυξη το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Επίσης εντυπωσιακή είναι και η διείσδυση της πραγματικής Eldorado Gold στα ελληνικά ΜΜΕ. Αν δείτε τα δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες με δέος διαπιστώνει κανείς πόσα παπαγαλάκια έχει στρατολογήσει για να περάσει τη μπλόφα της.

Ο Σύριζα όμως δεν μασάει. Με δάνεια από την Κινεζική και την Γερμανική Τράπεζα Ανάπτυξης θα προχωρήσει στη δημιουργία κρατικής Eldorado και θα τους πάρει το σκαλπ. Για την ώρα ιδού η μπλόφα της Eldorado μέσα από τη εξαιρετική δουλειά των παπαγαλακίων της στα ΜΜΕ:
Την αναστολή (!!!) των επενδύσεών της στην Ελλάδα αποφάσισε η καναδική Eldorado Gold. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προ ολίγου, πέρα από κάποια προγράμματα συντήρησης και περιβαλλοντικής διαχείρισης, η Eldorado Gold «υπό τις παρούσες συνθήκες» δεν θα συνεχίσει τις επενδύσεις της στη Χαλκιδική και στη Θράκη (λόφος Περάματος, Σάπες).

Η εταιρεία αναφέρει ως αιτία την καθυστέρηση έγκρισης «αδειών ρουτίνας» εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, που έχει «εμποδίσει» τη δυνατότητά της να «αναπτύξει και να λειτουργήσει» τα ορυχεία στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα. Τα ορυχεία αυτά, όπως και αυτό το Στρατωνίου, θα τεθούν σε καθεστώς συντήρησης από τις 22 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε. Οι εργαζόμενοι θα απολυθούν και οι συμβάσεις των συμβασιούχων θα τερματιστούν.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη