ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ H Mελάνια Τραμπ προσκάλεσε την Περιστέρα στον Λευκό Οίκο!

evn114515048004313-1024x683

Eίναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει: To ζεύγος Τραμπ και για την ακρίβεια η Μελάνια προσκάλεσε την Περιστέρα (από κοινού με τον Αλέξη) να επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο! Κι αυτό ελάχιστες μέρες από την επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στην Αθήνα. Ετσι μετά την Μέρκελ, τους Κινέζους και τους Ρώσους έρχεται η σειρά του ζεύγους Τραμπ να προσκαλέσει στο Λευκό Οίκο τον μοναδικό ευρωπαίο ηγέτη που όχι μόνο παρέστη αλλά εκφώνησε και επικήδειο στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο.

Η πρόσκληση Τραμπ στους Τσιπραίους έχει προκαλέσει πανικό στο επιτελείο της ΝΔ οι οποίοι αναρωτιούνται γιατί τέτοια απόρριψη προς το πρόσωπο του Μητσοτάκη από τους ηγέτες των ισχυρών ξένων χωρών. Κι αυτό παρά την φθορά που γνωρίζει ο Τσίπρας (σύμφωνα με ορισμένες δημοσκοπήσεις) εντός της Ελλάδας. Στην περίπτωση δε της Περιστέρας έχουν πάθει πλάκα οι διεθνείς αναλυτές καθότι μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης από τον Σύριζα έχει επισκιάσει προκατόχους της συζύγους πρώην πρωθυπουργών όπως η Δάφνη Σημίτη, η Νατάσσα Καραμανλή, η Αντα Παπανδρέου, η Γεωργία Σαμαρά.

Οι αναλυτές δεν μπορούν να κατανοήσουν επίσης το γεγονός ότι δεν έχει ανοίξει ρουθούνι στην πλατεία Συντάγματος παρότι ο Τσίπρας έχει εξαπολύσει φορομπηχτική λαίλαπα ιδιαίτερα κατά του ιδιωτικού τομέα αφήνοντας στο απυρόβλητο βέβαια το διεφθαρμένο Δημόσιο. Στην πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων είχαν γίνει περικοπές μόλις 100 ευρώ αλλά πρόσφατα τους έγινε αύξηση 8% με αποτέλεσμα να βγάζουν σημαίες του Σύριζα στα μπαλκόνια τους. Οι Ελληνες δημόσιοι υπάλληλοι είναι η πιο προσβλητική εκδοχή υπαλλήλου στον πλανήτη αλλά καταφέρνουν να επιβιώνουν και να αυξάνονται σαν τις κατσαρίδες.

Στην πραγματικότητα εκείνοι είναι που στηρίζουν τον Αλέξη και την Περιστέρα αλλά όπως και νάχουν τα πράγματα το ζεύγος Τσίπρα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Κι ενώ ο Τσίπρας με την αίγλη που έχει αποκτήσει ως φίλος του Γιώργη Κουρή κατακτά τον πλανήτη, ο Μητσοτάκης είναι στα αζήττητα. Πέρα από το προβληματικό επώνυμο που κουβαλάει δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να δώσει το στίγμα του. Και πως να το καταφέρει όταν υποδύεται τον μεταρρυθμιστή και ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι δεν θα απολύσει (με τις κλωτσιές) κανένα δημόσιο υπάλληλο. Πως είναι δυνατόν να μεταρρυθμίσεις το αμεταρρύθμιστο από την εποχή της Τουρκοκρατίας ελληνικό δημόσιο χωρίς να απολύσεις πάνω από τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι θα διαδηλώνουν στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ την ίδια στιγμή στο Σύνταγμα οι σκλάβοι του ιδιωτικού τομέα θα έχουν στήσει και με το δίκιο τους ένα μεγάλο πάρτυ για τους δημοσίους που επιτέλους ξεκουμπίζονται.

Οσο ο Μητσοτάκης υποστηρίζει τον ναρκέμπορο Γιαννουσάκη και δεν βγαίνει επιθετικά να δηλώσει ότι θα καταργήσει την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων εξουσία πολύ δύσκολα θα δει μια και δεν πρόκειται να πάρει αυτοδυναμία.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, το διεφθαρμένο κράτος και η διαπλοκή των Ελλήνων πολιτικών με τους Ολιγάρχες μας οδήγησαν σε μια ακόμη χρεοκοπία. 7 χρόνια μετά κανείς δεν ακούμπησε την εστία μόλυνσης η οποία θα προκαλεί διαρκώς νέες χρεοκοπίες ώσπου να αφανίσει ολοκληρωτικά τη χώρα.

Ο Μητσοτάκης τώρα οφείλει να αναρωτηθεί τι φταίει και δεν έχει διεθνές εκτόπισμα-κύρος. Κι αυτό δεν είναι το Rexona που φταίει στην προκειμένη περίπτωση. Πρέπει να βρει γιατί είναι κομμένος από τα μεγάλα πολιτικά σαλόνια του πλανήτη και να το αντιμετωπίσει ή να παραχωρήσει τη θέση του στον Τραγάκη που σίγουρα θα θαμπώσει με την λάμψη του το ζεύγος Τραμπ.

Βέβαια με τέτοι επιτελείο που κουβαλάει μαζί του ο Μητσοτάκης τι να περιμένει; Αντί να πετάξει στο μαζούτ τον Κικίλια τον κουβαλάει μαζί του με αποτέλεσμα να βγαίνουν πιο αστείες φωτογραφίες από εκείνες του Σταύρου Θεοδωράκη με τον φυσιοδίφη ποδηλάτη Αμυρά.

Είμαστε χώρα της πλάκας. Εχουμε εξευτελίσει ακόμη και την Κολομβία την οποία επιχειρούμε όλα αυτά τα χρόνια να αντιγράψουμε. Είναι να απορεί κανείς πως αυτή η χώρα δεν έχει ακόμη διαμελισθεί. Αλλά ποιος κατακτητής θέλει να καταλάβει την Ελλάδα και να πληρώνει τους κηφήνες δημοσίους υπαλλήλους ώστε να εξασφαλίσει την κυριαρχία του;

Ούτε ο βορειοκορεάτης δεν θάθελε να πληρώνει τους Ελληνες δημοσίους υπαλλήλους που ψηφίζουν δαγκωτό όποιον κερδάει. Πάντα με το γκουβέρνο-όπως οι Ελληνες ολιγάρχες.

Τέλος πάντων με αυτά και με τ΄άλλα η Περιστέρα Μπαγιάνα είναι η Ελληνίδα Τζάκι Κέννεντυ και άμα λάχει θα κλέψει την παράσταση στον Λευκό Οίκο την ώρα που ο Θανάσης Καρτερός και ο φίλος μου ο Πέτρος Κατσάκος θα γράφουν αναλύσεις για τους αγωνιστές της Αριστεράς που έδωσαν την ζωή τους για την ιδεολογία τους.

Τα καλύτερα έρχονται…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη