«ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ – ΤΙΓΡΗΣ – ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ» – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ

kougias-melisanidis-kammenos

Επικίνδυνη τροπή παίρνει η υπόθεση με το ναρκοπλοίο Noor 1 μετά το χθεσινό περιστατικό βίας που καταγγέλλει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε μία από τις πιο σκοτεινές που έχει γνωρίσει η χώρα τα τελευταία χρόνια με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατηγορείται για ξυλοδαρμό του ποινικολόγου το βράδυ της Παρασκευής σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Λίγο αργότερα, ο κ. Κούγιας κατέθεσε μήνυση εναντίον του και των ανδρών ασφαλείας του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκβίαση.

Πριν από λίγο ο κ. Κούγιας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις για τον κ. Μελισσανίδη, τους μπράβους του, τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο αλλά και τον εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου και ιδιοκτήτη του olympia.gr, Α. Παπακυριακόπουλο.

Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ οφείλουμε να αναδημοσιεύσουμε το κείμενο του κ. Κούγια όπως θα κάνουμε σε περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι από τους εμπλεκόμενους επιλέξουν να απαντήσουν.

Ο κ. Κούγιας αποκαλεί τον Δ. Μελισσανίδη «γυναικούλα – τίγρη – νιάου νιάου» ενώ αναφέρει τις παλιές ιστορίες του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ που είχε κατηγορηθεί για πλαστά διπλώματα, για υποθέσεις λαθρεμπορίας και για κάψιμο βιβλίων των επιχειρήσεών του.

Τονίζει ότι τα χθεσινά γεγονότα έχουν να κάνουν με εκφοβισμό του «από τον Μελισσανίδη, τον λιμενικό Χριστοφορίδη, το «φλώρο» της Εκάλης, «ζούγκλα», «τελειωμένο» δημοσιογράφο» Τριανταφυλλόπουλο και τον «εφοπλιστή» Νίκο Πατέρα», όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στην ανακοίνωση.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο κ. Κούγιας είναι νομικός εκπρόσωπος του εκδότη του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννη Κουρτάκη για την υπόθεση του πλοίου Noor 1.

Στη συνέχεια εξιστορεί το τί συνέβη το βράδυ της Παρασκευής. Υποστηρίζει ότι πρώτα οι δύο μπράβοι του Μελισσανίδη και στη συνέχεια ο ίδιος ο επιχειρηματίας τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και τον έριξαν στο έδαφος.

Στη συνέχεια καταφέρεται εναντίον του Πάνου Καμμένου και του Α. Παπακυριακόπουλου αφού, όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωσή του, ο δεύτερος ανήρτησε στο olympia.gr, tweet του πρώτου που αναφέρει ότι ο κ. Κούγιας έτρωγε με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση του NOOR 1 Αιμίλιο Κοτσώνη.

Κατηγορεί και τους δύο ότι με αυτή την κίνηση στηρίζουν τον κ. Μελισσανίδη στην φερόμενη επίθεση εναντίον του.

Ο κ. Κούγιας αρνείται ότι ισχύει κάτι τέτοιο και υποστηρίζει ότι στο εστιατόριο βρισκόταν με άλλη παρέα, την οποία κατονομάζει. Αρνείται ότι γνωρίζει τον κ. Κοτσώνη. «Ουδέποτε στη ζωή μου έχω φάει με τον Αιμίλιο Κοτσώνη ούτε έχω διασκεδάσει με αυτόν», γράφει συγκεκριμένα.

Πέρα από την μήνυση εναντίον του κ. Μελισσανίδη και των ανδρών της ασφαλειάς του, ο κ. Κούγιας προσθέτει ότι έχει καταθέσει μήνυση κατά των κ.κ Καμμένου και Παπακυριακόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης. Σύντομα θα υποβληθεί μήνυση και κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος επίσης ανήρτησε το tweet του κ. Καμμένου στην ιστοσελίδα του www.zougla.gr.

Για τον κ. Μελισσανίδη έχει κινηθεί από χθες το βράδυ η αυτόφωρη διαδικασία.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη