Δεκάρι του Ολυμπιακού ο Εμανουέλ Μακρόν

κατάλογος

unnamed
Μία εμφάνιση του Ολυμπιακού με το νούμερο 10 και το όνομά του έδωσε στον Γάλλο πρόεδρο, ο Κριστιάν Καρεμπέ, Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρώτου στην Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή ο Γάλλος πρόεδρος. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τον συνέλαβε πολλές φορές να μιλάει με φόντο τον Πειραιά.
κατάλογος
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον διάλογο που είχαν μεταξύ τους ο Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε στον Καρεμπέ την αγάπη του για την Ελλάδα και την εκτίμησή του ότι η χώρα θα τα καταφέρει. Από την πλευρά του ο Καρεμπέ ευχαρίστησε τον Γάλλο πρόεδρο και υπογράμμισε ότι είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι με την σύζυγό του, Μπριζίτ.
Για την ιστορία σημειώνεται ότι ο Γάλλος παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους παίχτες διεθνώς καθώς κατέκτησε σημαντικότατους τίτλους. Γαλλικό Πρωτάθλημα με τη Ναντ, 2 Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο. Με τον Ολυμπιακό ο σπουδαίος Κριστιάν Καρεμπέ κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (2002 και 2003). Μεγάλη διάκριση είναι φυσικά, το Παγκόσμιο Κύπελλο που κατέκτησε με την Εθνική Γαλλίας, το 1998. Δύο χρόνια αργότερα, ο Κριστιάν Καρεμπέ πανηγύρισε και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τη Εθνική ομάδα της χώρας του. Το 2001 κατέκτησε με τη Γαλλία το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη